• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucum pozitifken leke geldi hayalkırıklıgı yasıyorum

Denizkizi2425

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1.603
1.392
133
31
Kızlar konumu gören olmustır görmeyenlerde bakablir daha bugün test yaptım sonuc pozitif cıktı emin olmak içn ikinci testi yaptım oda aynı cıktı..
Ama biraz önce pembemsi leke geldi devamı gelicekmi bilmyorum ama tam bi hayal kırıklıgı yasıyorum..
Normalde adet tarihim bugün ama ben sabah olmadgım içn merak edip test yaptım..npoztf cıktgı halde leke geldi devamı gelrmi hiç bilmyorum.. Kasıklarmda sancı da vardıı offff hayalkırıklıgı yasıyorum cok sevinmstik..
Neden böyle oldu fikri olan varmı nolur paylaşsın

Hangi testi yaptın canım ?benim regl günümde 2 3 damla pembe leke gelmisti hamileydim..Yarın kan testi ver için rahatlasin.

Hangi testi yaptın canım ?benim regl günümde 2 3 damla pembe leke gelmisti hamileydim..Yarın kan testi ver için rahatlasin.
Offf canm cok sıkkın neden böle olduki aksine yarn evde olmayacagım çok üzgünüm hamile değilmiyim smdi... Kasık agrısı yasadım adet olcak gbiydi

Canım bu leke hamileyken bende de oldu diyorum olabilir yani testine de baktım eğer güvenilir bir test ise bence çok net sen hamilesin ama için rahat etsin yarın kan ver.

Yarn yo
Canım bu leke hamileyken bende de oldu diyorum olabilir yani testine de baktım eğer güvenilir bir test ise bence çok net sen hamilesin ama için rahat etsin yarın kan ver.
yarn evde değilm yolculuga cıkıcam ama bi anda nedense kötü oldum adet sancısı gbi hissedyorum dünde aynısı oldm..inşallah canm inş hamileymdr ama deglim galiba

Ee tamam daha onceden negatif gösteriyordu diyorsun ilk defa kullansan diycem ki belki hamilesin ama sen daha önceden negatif leri gormussunuz bence hamilesin.Adet sancılarına gelirsek ben dk başı wc ye gidiyordum öyle adet sancisi giriyordu ki kesin oldum diyordum ama olmamisti hamileydim. Umarım hersey gönlünce olur.

bence hamilesindir ve yerleşme kanaması olabilir o pembelik .. o kasık ağrıları hamile de olsan adet belirtileri yaşıyorsun canmm bende aynı adet belirtilerini yaşadım ama hamileydimm.. içini ferah tut bi an önce kan ver sevincini yaşa doya doya şimdiden hayırlı olsunn :))

mrb benim adetime 4 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı

Cnm adet sancisi bnde yasamistim ve bnde lekelenme de olmustu esime filan adet oldum demistim 2-3 gun ara ara lekelenmem devam etti ama az az geliodu bn bir supheye dustum oylesine bir test yaptim silik cizgi cikti ve su an 28 haftalik hamileyim hamileligin ilk doneminde de bu tarz lekelenmeler olabiliyor en iyisi kan testi yaptirmak

ben de yaşadım pembe bir iki damla lekelenme ertesi gün gelmedi bir sonraki günde testte pozitifi gördüm adet ağrısı gibi ağrıda gayet normal ama yolculuğu erteleyebiliyorsanız erteleseydiniz keşke

Kizlar yardim lutfen adetim 8 gün geçti ve kan tahlili yaptım 15.69 doktor azda olsa pozitif var dedi çok taze dedi yumurtlama olmuş dedi ama dunyapmistm bugünde kanamam oldu az şekilde kesildi ama yine başladı az yardim edin düşük mu yapiyorm

Kızlar konumu gören olmustır görmeyenlerde bakablir daha bugün test yaptım sonuc pozitif cıktı emin olmak içn ikinci testi yaptım oda aynı cıktı..
Ama biraz önce pembemsi leke geldi devamı gelicekmi bilmyorum ama tam bi hayal kırıklıgı yasıyorum..
Normalde adet tarihim bugün ama ben sabah olmadgım içn merak edip test yaptım..npoztf cıktgı halde leke geldi devamı gelrmi hiç bilmyorum.. Kasıklarmda sancı da vardıı offff hayalkırıklıgı yasıyorum cok sevinmstik..
Neden böyle oldu fikri olan varmı nolur paylaşsın

canım bence moralini hemen bozma aynısı bende de oldu kan tahlili yaptırdığım pozitif çıktığı gün kan geldi çok korktum sonra doktor yerleşme kanamasıdır dedi. o yüzden içini ferah tutup ilerleyen aşamalarda nasıl geliştiğine bak şimdilik derim. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin her isteyene.

Back