• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu ve gebelik

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Gebe değilim henüz ama gebeliği anladığımda geç olur mu ya 2.3. Haftada anlarsam ne olur merak ediyorum doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum fakat ben emboli geçirdim akciğerime pıhtı attı yoğun bakımda yattım iki yıl önce ölümden döndüm ve genetik test yapıldı.
Bu sonuca göre gebelikte ne yapmalıyım ne kullanmalıyım ne zmn başlamalıyım gebeliği 3. Hafta da ya da daha sonra fark edersem birşey olur mu bunları merak ediyorum.

Screenshot_2016-05-16-16-31-04.png

Bu sonuçlarım

Gebe değilim henüz ama gebeliği anladığımda geç olur mu ya 2.3. Haftada anlarsam ne olur merak ediyorum doğru yere mi açtım konuyu bilmiyorum fakat ben emboli geçirdim akciğerime pıhtı attı yoğun bakımda yattım iki yıl önce ölümden döndüm ve genetik test yapıldı.
Bu sonuca göre gebelikte ne yapmalıyım ne kullanmalıyım ne zmn başlamalıyım gebeliği 3. Hafta da ya da daha sonra fark edersem birşey olur mu bunları merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1833325

Bu sonuçlarım
merhabalar : Şu an kan sulandırıcı tedavı olarak ne almaktasınız ? kan sulandırıcı tedavıler gebelıkte de kullanılabılmekte.(gebelıkte zararsız formlarına gecılmekte.) Düşük molekul agırlıklı heparın faydalı olur.Doz ayarlanması hematolojı - gögus hastalıkları ıle konsulte edılmelı.Gecmıs olsun dıleklerımle.

Back