Test sonucu bakın lütfen

Agucuk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
162
35
Kızlar bugün adetimin 32.günü normalde 27 günde bir olurum ama 8 10 gün önce bir gnlük kanamam oldu adet oldum sandım ama çok kısa sürdü şüphelendm test yaptım testin sonucu bu ama 2 saat sonra böyle oldu markası nova sizce var mıdır

Eklentiler

• image.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 240
Anında çıkmadı ama 2saat sonra böyle oldu .. Bu marka içinde hep yanıltıcı diyorlar

hımm canım ozaman bir tane daha test al inş hamilesindir. 5 gün geçmiş sonuçta ve eğer adet gecikmesi yaşamayan biriysen bence yüksek ihtimal hamilesindir, tekrar yapmalısın test hatta yerinde olsam testle uğraşmam kan testi yaptırırdım :)

Bir hafta önceki kanamaya takıldım bu sefer

o kanama az ise yani kesikse falan adet kanamasına benzemiyorsa yerleşme kanamasıda olabilir canım, senin normalde adet kanaman nasıl oluyor, daha yoğundur sanırım o kanamaya göre
Herzaman ki gibi olmamakla birlikte az da değildi bir gün sürdü 2 günde kahve pembe lekelnme

bence hamilesin NET.. hadi hayırlı olsun

Bir hafta önceki kanamaya takıldım bu sefer
Yerlesme kanamasi olabilir canim sen takilma onlara bncedirek bir kadindogumdan randevu al 8 gun gectyse kese bile gozukur var iise bebek hayırlısıyla Iyi haberler alirsn inş. .:)

Bu sabah ilk idrarla erken gebelik testî yaptım predictorle negatif çıktı(

Canım o marka banada negatif çıkarmıştı.. Bir çok kez farklı arkadaşlarada söylediğim gibi hiç inanmıyorum güvenirliliğine.. O yüzden hiç takılma keşke verdiğin 25 liraya bi kan testi yaptırsaydın..

Hadi yaaa ciddi misin hamileydin ve negatif mi gösterdi şaşırdım..ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim o zaman silik bi çizgi vardı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…