- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
muhtemelen yumurtalarına bakarÜçüncü gün yapıldı evet.yeni bi doktor buldum adet 12. Günü gel dedi bakalim artik ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtemelen yumurtalarına bakarÜçüncü gün yapıldı evet.yeni bi doktor buldum adet 12. Günü gel dedi bakalim artik ne olacak
Maydonoz suyu anladim teşekkürler evet sorun olmadigini soyledi güzel dedi yani degerlerelökosit idrarda kan olması demek bir çeşit idrar yolu enfensiyonu gibi görüyorlar eşin içerse maydonoz suyu içir enfeksiyon yoğun değildir diye doktor birşey dememiştir.
önemli değildir o zamanMaydonoz suyu anladim teşekkürler evet sorun olmadigini soyledi güzel dedi yani degerlere
Ben de oyle düsündüm daha once adet 3.günü testler yapildigini söyledim sonuclar normal denmesine ragmen olmadi dedim o da 12. Günü cagirdimuhtemelen yumurtalarına bakar
Bilemiyorum artik doktorlardan bayagi kıllandım ya burda degerlerim icin herkes birseyler söyledi doktor asla bahsetmedi şaşkınım acikcasiönemli değildir o zaman
İlişkiyle alakası var sonraki gün artış oluyor ayrıca yürümekten kastım spor hareket vs sonrasında da yükseliyor. Bunlar doktorumun bana verdiği bilgiler .prolaktin tabiki değişken ama ilişkiyle,yürümeyle prolaktinin ne alakası var allah aşkına 1,5 senedir uğraşıyorum taktığın sütyenle ve büyük olasılıkla stresten kaynaklı yükselir sizinki çok yüksek değil sınırda stresinizi biraz baskılayıp takmazsanız düşer zaten adetin 3.günü bakıldıysa bu sonuçlar ancak o zaman doğruyu gösterir bu arada bilginiz olsun
15 olması gerektiğini ilk defa duydum şaşırdımBana göre yüksek 58 di benm ilaç kullandım 22 ye düştü dr tekrar ilaç yazdı oda yüksek dedi 30 üzeri gebe kalanda 10 kişiden 1 olur sadece normal değer için 15 lere düşmesi gerek
Testten bir iki gün once cinsel perhiz ve gögüslere dokulunulmaması, üstüne yatılmaması, sıkı sütyen giyilmemesi öneriliyor yani ilişkiyle çok alakası var.prolaktin tabiki değişken ama ilişkiyle,yürümeyle prolaktinin ne alakası var allah aşkına 1,5 senedir uğraşıyorum taktığın sütyenle ve büyük olasılıkla stresten kaynaklı yükselir sizinki çok yüksek değil sınırda stresinizi biraz baskılayıp takmazsanız düşer zaten adetin 3.günü bakıldıysa bu sonuçlar ancak o zaman doğruyu gösterir bu arada bilginiz olsun
Olar sınırı gösterir ben 15 diyerek sadece olması gereken en iyi değeri söyledim o kdr siz neyi baz almak istiyorsanız onu alın15 olması gerektiğini ilk defa duydum şaşırdımhastane referans değerlerini baz almayacaksak neye güveneceğiz
![]()
testin yapıldığı gün adetin 3.günü yani öncesinde zaten 2 gün ilişki istesekte olmuyor.üstü yatma ve sütyen okey doğruTestten bir iki gün once cinsel perhiz ve gögüslere dokulunulmaması, üstüne yatılmaması, sıkı sütyen giyilmemesi öneriliyor yani ilişkiyle çok alakası var.
Adet bitimimden hemen sonra ilişkiye girmeden çektirebilirsin hamilelik ihtimalin olmıycak
Rahim filmi hiç çektirmedim henüz
Adetin bittikten sonra gitmelisin hemen sonrasina gidersen yumurtlamani kaçırmasın.
Gecmis olsun nasil cikti sonuclariniz ben biraz korkuyorum bu filmden ya gözümde büyüdü iyiceAdetin bittikten sonra gitmelisin hemen sonrasina gidersen yumurtlamani kaçırmasın.
Ben hemen adet bitti 2. Gün gittim anestezili çekindim 1 gun önce ilişki olmasi vs bir sorun yok. Yarim saatte çekildi ve uyandim hemen sonuçları alabilirsin zaten doktorun sana gelip açıklama yapacaktır.
Fiyat her şehir ve hastaneye gore değişiyor ben alternatif az olduğu için çok pahalıya çektirdim.
Filmden sonra o gun aksama kadar çok hafif agrim oldu hassasiyet kanama da oldu ogun sonra azalarak bitti 5 gun surdu damla damla kanama.
nerde çektirdin?Adetin bittikten sonra gitmelisin hemen sonrasina gidersen yumurtlamani kaçırmasın.
Ben hemen adet bitti 2. Gün gittim anestezili çekindim 1 gun önce ilişki olmasi vs bir sorun yok. Yarim saatte çekildi ve uyandim hemen sonuçları alabilirsin zaten doktorun sana gelip açıklama yapacaktır.
Fiyat her şehir ve hastaneye gore değişiyor ben alternatif az olduğu için çok pahalıya çektirdim.
Filmden sonra o gun aksama kadar çok hafif agrim oldu hassasiyet kanama da oldu ogun sonra azalarak bitti 5 gun surdu damla damla kanama.
Sakarya da cektirdimnerde çektirdin?
Hicc korkma canin yanmayacak hic bisey hissetmeyeceksin doktor cok onemli, ben de cok korkmuştum zaten biraz korkağımGecmis olsun nasil cikti sonuclariniz ben biraz korkuyorum bu filmden ya gözümde büyüdü iyice
Aa ne güzel darısı basima .peki siz hamile kaldiniz mi filmden sonra artiyormus diye duydum hamile kalma oranı. Bi de doktorunuz mu cekiyor bu filmi yoksa radyolog vb baska biri mi? Bı arada siz ne kadardir deniyosunuz ilk gebelik mi olacakHicc korkma canin yanmayacak hic bisey hissetmeyeceksin doktor cok onemli, ben de cok korkmuştum zaten biraz korkağım
ama doktorum cok tatli bir kadin
anestezi ile bayildim ve ayilir ayilmaz butun hemşireler tupleriniz acik harika sonuçlarıniz dedi her seyi unuttum.
Uyandığımda agrida yoktu sadece hafif regl sancısı gibi he bide bel ağrısı oldu o kadar agri kesici bile içmedim ben.