• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Sonuçlarından anlayan hayırseverler yardımcı olabilir mi?

lökosit idrarda kan olması demek bir çeşit idrar yolu enfensiyonu gibi görüyorlar eşin içerse maydonoz suyu içir enfeksiyon yoğun değildir diye doktor birşey dememiştir.
Maydonoz suyu anladim teşekkürler evet sorun olmadigini soyledi güzel dedi yani degerlere

prolaktin tabiki değişken ama ilişkiyle,yürümeyle prolaktinin ne alakası var allah aşkına 1,5 senedir uğraşıyorum taktığın sütyenle ve büyük olasılıkla stresten kaynaklı yükselir sizinki çok yüksek değil sınırda stresinizi biraz baskılayıp takmazsanız düşer zaten adetin 3.günü bakıldıysa bu sonuçlar ancak o zaman doğruyu gösterir bu arada bilginiz olsun
İlişkiyle alakası var sonraki gün artış oluyor ayrıca yürümekten kastım spor hareket vs sonrasında da yükseliyor. Bunlar doktorumun bana verdiği bilgiler .

Bana göre yüksek 58 di benm ilaç kullandım 22 ye düştü dr tekrar ilaç yazdı oda yüksek dedi 30 üzeri gebe kalanda 10 kişiden 1 olur sadece normal değer için 15 lere düşmesi gerek
15 olması gerektiğini ilk defa duydum şaşırdım 🤔 hastane referans değerlerini baz almayacaksak neye güveneceğiz 😂

prolaktin tabiki değişken ama ilişkiyle,yürümeyle prolaktinin ne alakası var allah aşkına 1,5 senedir uğraşıyorum taktığın sütyenle ve büyük olasılıkla stresten kaynaklı yükselir sizinki çok yüksek değil sınırda stresinizi biraz baskılayıp takmazsanız düşer zaten adetin 3.günü bakıldıysa bu sonuçlar ancak o zaman doğruyu gösterir bu arada bilginiz olsun
Testten bir iki gün once cinsel perhiz ve gögüslere dokulunulmaması, üstüne yatılmaması, sıkı sütyen giyilmemesi öneriliyor yani ilişkiyle çok alakası var.

15 olması gerektiğini ilk defa duydum şaşırdım 🤔 hastane referans değerlerini baz almayacaksak neye güveneceğiz 😂
Olar sınırı gösterir ben 15 diyerek sadece olması gereken en iyi değeri söyledim o kdr siz neyi baz almak istiyorsanız onu alın

Testten bir iki gün once cinsel perhiz ve gögüslere dokulunulmaması, üstüne yatılmaması, sıkı sütyen giyilmemesi öneriliyor yani ilişkiyle çok alakası var.
testin yapıldığı gün adetin 3.günü yani öncesinde zaten 2 gün ilişki istesekte olmuyor.üstü yatma ve sütyen okey doğru

Rahim filmi için herhangi bir zamanda mı gidiliyor nasil oluyor bilginiz var mi ?

Rahim filmi hiç çektirmedim henüz
Suoz Suoz aysnr17 aysnr17 Niloya444 Niloya444 N nihalerdem KelebekkB KelebekkB
Rahim filmi icin adetin kacinci gün cekilmeli o tarz bi gereklilik var mi nasıl yapiliyor bir günde mi olup bitiyor iliski yasamak etkiliyor mu önce ve sonrasinda? Fiyatlari ne civarda?Bilen var mii
Adetin bittikten sonra gitmelisin hemen sonrasina gidersen yumurtlamani kaçırmasın.
Ben hemen adet bitti 2. Gün gittim anestezili çekindim 1 gun önce ilişki olmasi vs bir sorun yok. Yarim saatte çekildi ve uyandim hemen sonuçları alabilirsin zaten doktorun sana gelip açıklama yapacaktır.
Fiyat her şehir ve hastaneye gore değişiyor ben alternatif az olduğu için çok pahalıya çektirdim.
Filmden sonra o gun aksama kadar çok hafif agrim oldu hassasiyet kanama da oldu ogun sonra azalarak bitti 5 gun surdu damla damla kanama.

Adetin bittikten sonra gitmelisin hemen sonrasina gidersen yumurtlamani kaçırmasın.
Ben hemen adet bitti 2. Gün gittim anestezili çekindim 1 gun önce ilişki olmasi vs bir sorun yok. Yarim saatte çekildi ve uyandim hemen sonuçları alabilirsin zaten doktorun sana gelip açıklama yapacaktır.
Fiyat her şehir ve hastaneye gore değişiyor ben alternatif az olduğu için çok pahalıya çektirdim.
Filmden sonra o gun aksama kadar çok hafif agrim oldu hassasiyet kanama da oldu ogun sonra azalarak bitti 5 gun surdu damla damla kanama.
Gecmis olsun nasil cikti sonuclariniz ben biraz korkuyorum bu filmden ya gözümde büyüdü iyice

nerde çektirdin?

Gecmis olsun nasil cikti sonuclariniz ben biraz korkuyorum bu filmden ya gözümde büyüdü iyice
Hicc korkma canin yanmayacak hic bisey hissetmeyeceksin doktor cok onemli, ben de cok korkmuştum zaten biraz korkağım 😅
ama doktorum cok tatli bir kadin
anestezi ile bayildim ve ayilir ayilmaz butun hemşireler tupleriniz acik harika sonuçlarıniz dedi her seyi unuttum.
Uyandığımda agrida yoktu sadece hafif regl sancısı gibi he bide bel ağrısı oldu o kadar agri kesici bile içmedim ben.

Hicc korkma canin yanmayacak hic bisey hissetmeyeceksin doktor cok onemli, ben de cok korkmuştum zaten biraz korkağım 😅
ama doktorum cok tatli bir kadin
anestezi ile bayildim ve ayilir ayilmaz butun hemşireler tupleriniz acik harika sonuçlarıniz dedi her seyi unuttum.
Uyandığımda agrida yoktu sadece hafif regl sancısı gibi he bide bel ağrısı oldu o kadar agri kesici bile içmedim ben.
Aa ne güzel darısı basima .peki siz hamile kaldiniz mi filmden sonra artiyormus diye duydum hamile kalma oranı. Bi de doktorunuz mu cekiyor bu filmi yoksa radyolog vb baska biri mi? Bı arada siz ne kadardir deniyosunuz ilk gebelik mi olacak

Back
X