• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test Sonuçlarından anlayan hayırseverler yardımcı olabilir mi?

Amh da baktırın rahim filminide çektirin d vitamininizi de ihmal etmeyin. Eşinizde sperm testi yaptırsn
Esim sperm testi yaptirdi sonuclar guzel cikti cok sukur, rahim filmi icin de dusunuyorum evet yeni bi doktor buldum adet 12. Gunu gel dedi randevu alicam bakalim

Nasıl normal dedi doktor ben anlamadım. Testesteron yüksek bi kere. Prolaktin çok az yüksek. Pcos mu var sizde? Ya da kilonuz var mi? Kilo yoksa kıllanma sivilce libido yüksekliği klitoris iriliği var mi ?
Pcos yok. Yani bahsettigim doktor var demedi. Testesteron yuksek mi? Hic bisi demedi ayni sekilde prolaktin ile alakali da bisey soylemedi. Kilom yok ideal kilomdayim, killanma sivilce de yok. libido yuksekligi? Klitoris iriligi? Derken,Ne alaka anlamadim

Prolaktin bi tık yüksek onun sınırı 22 15 lere düşmesi gerek ve lh ve fsh değerinize göre polikistik over var gibi insülin direncinizde var
Prolaktin siniri 27 , ve 30 uzeri ile hamile kalan cok hatta doktorlar 50 ye kadar engel olmadığını söylüyor ama genelde 35 ve üzerine ilacla düşürülmesi sağlanıyor neye göre yüksek dediniz ?

Prolaktin siniri 27 , ve 30 uzeri ile hamile kalan cok hatta doktorlar 50 ye kadar engel olmadığını söylüyor ama genelde 35 ve üzerine ilacla düşürülmesi sağlanıyor neye göre yüksek dediniz ?
Sınır 23 diye biliyorum ben

Pcos yok. Yani bahsettigim doktor var demedi. Testesteron yuksek mi? Hic bisi demedi ayni sekilde prolaktin ile alakali da bisey soylemedi. Kilom yok ideal kilomdayim, killanma sivilce de yok. libido yuksekligi? Klitoris iriligi? Derken,Ne alaka anlamadim
Her hastanenin laboratuvarının kendine has referans değeri var, belki o referans aralığındadır sizinki, ama testesteron benim bildiğim en fazla 0.5 olmalı.. adetin 3. günü mü yaptırdınız?

Bana göre yüksek 58 di benm ilaç kullandım 22 ye düştü dr tekrar ilaç yazdı oda yüksek dedi 30 üzeri gebe kalanda 10 kişiden 1 olur sadece normal değer için 15 lere düşmesi gerek

Sınır 23 diye biliyorum ben

0-0' Menopoz öncesi 3.4-28.8 Menopoz sonrası 2.4-20.9 Gebelik 10.3-209.1
Prolaktin referanslari boyle test sonucumda. Evet adetin 3.gunu yaptirdim

Her hastanenin laboratuvarının kendine has referans değeri var, belki o referans aralığındadır sizinki, ama testesteron benim bildiğim en fazla 0.5 olmalı.. adetin 3. günü mü yaptırdınız?
Evet adet 3.gunu yapildi bu testler. Testesteron 0.5 ne olmali bildiginiz yani birimi nedir cnku referans araliginda 4.6 pg/mL ust sinir.

Prolaktin genelde değişken. Mesela baktırmadan bir gün önce ilişki olursa yüks
Cidden mi ya neden soylemedi acaba doktorum bunu
ek çıkıyor ya da stres korku durumunda yükseliyor, hastaneye yürüyerek gidip baktırdıysanız bile yükselir, sınırda olduğu için önemsememiş o yüzden

ek çıkıyor ya da stres korku durumunda yükseliyor, hastaneye yürüyerek gidip baktırdıysanız bile yükselir, sınırda olduğu için önemsememiş o yüzden
Anladim tesekkurler

Cidden mi ya neden soylemedi acaba doktorum bunu
prolaktin tabiki değişken ama ilişkiyle,yürümeyle prolaktinin ne alakası var allah aşkına 1,5 senedir uğraşıyorum taktığın sütyenle ve büyük olasılıkla stresten kaynaklı yükselir sizinki çok yüksek değil sınırda stresinizi biraz baskılayıp takmazsanız düşer zaten adetin 3.günü bakıldıysa bu sonuçlar ancak o zaman doğruyu gösterir bu arada bilginiz olsun

Sperm test sonuçlarından anlayanlar var mı Spermde lökosit olması sorun muymuş doktor birsey söylemedi eşime bununla alakalı ama araştırdım 1M/ml az olmaliymis birden yüksek yaziyo testte ama değeri yazmiyo bilem var mı?

Sperm test sonuçlarından anlayanlar var mı Spermde lökosit olması sorun muymuş doktor birsey söylemedi eşime bununla alakalı ama araştırdım 1M/ml az olmaliymis birden yüksek yaziyo testte ama değeri yazmiyo bilem var mı?
lökosit idrarda kan olması demek bir çeşit idrar yolu enfensiyonu gibi görüyorlar eşin içerse maydonoz suyu içir enfeksiyon yoğun değildir diye doktor birşey dememiştir.

prolaktin tabiki değişken ama ilişkiyle,yürümeyle prolaktinin ne alakası var allah aşkına 1,5 senedir uğraşıyorum taktığın sütyenle ve büyük olasılıkla stresten kaynaklı yükselir sizinki çok yüksek değil sınırda stresinizi biraz baskılayıp takmazsanız düşer zaten adetin 3.günü bakıldıysa bu sonuçlar ancak o zaman doğruyu gösterir bu arada bilginiz olsun
Üçüncü gün yapıldı evet.yeni bi doktor buldum adet 12. Günü gel dedi bakalim artik ne olacak

Back
X