Sizin bir eksiğiniz varsa tamamlamanız lazım. Arabada benzin var nasılsa ama yağı olmasa da olur, suyu olmasa da olur diyor muyuz? Cam suyunu bile düzenli doldurur erkekler. Servise götürsen her parçanın yağı suyu aşınması ayrı kontrol edilir. İnsan vucudüda böyle bir bütündür. En basit bir şeyin eksikliği diğer değerlerin emilimini vücudun o değerleri dogru kullanmasını engeller. Mesela kemiklere kalsiyumun iyi olması yetmez d vit de iyi olmalı. Ben gebe kalmaya çalışmadan da d vit takviye alırdım. Depresyondan tut, cilt problemleri, bağırsak sağlığı, kemik ağrıları, baş dönmesi, baş ağrısı.. hiç beklemediğiniz bir problemin sebebi sadece d vit eksikliği olabilir.
ikinci tavsiyem buradaki herkesin dediğine kulak asmayın. Bazı konularda ovu testi acayip abartılmış durumda. Gebe kalamayınca ben de aldım kullandım. İki yıl bebek aradım inanır mısın hep pik gördüm. Hee bende sorun yok yumurtam gelişiyor dedim rahatladım. Tam tersi sorunum yum gelişmemesiymiş. Yeterince büyümediği halde testlerde pik çıkabiliyormuş. Hala konularda bana ilk söylenen ovu denedin mi? Zaten iki günde bir ilişki yaşayan gün kaçırmaz mümkün değil.