Referans araligi farkliysa sorun yoktur o zaman. Genelde 5,5 ust sinir olarak gordum ben o yuzden uyarmak istedimÖyle mi bilmiyorum sadece referans olarak deger aralıklari vardi testlerde onlarin içerisinde idi değerlerim incelemelerime göre..D vitamini hariç zaten bunu doktorum da söyledi bunun disnda bisey demedi
Tesekkurler simdi baktim testimde üst sinir 5.9 yaziyor tam sinirdayim galibaReferans araligi farkliysa sorun yoktur o zaman. Genelde 5,5 ust sinir olarak gordum ben o yuzden uyarmak istedim
Rahim filmi öneren yine oldu biraz arastirdim da korktum galiba ya..sizce yumurta takibi yaptirmali miyim rahim filminden önceAmh ve e2 hormonlarına da baktirmanizi öneririm.
Rahim filmini anesteilizi çektirirken aci olmaz. Tüpler acikmi sorun var mi diye bakılir
Evet sanirim maalesef oyle, tatlidan beyaz undan vs uzak durun benceTesekkurler simdi baktim testimde üst sinir 5.9 yaziyor tam sinirdayim galiba
Amh dediginiz polistikover icin mi bakiliyor? Bir de e2 sonuclarimda var sanirim?Amh ve e2 hormonlarına da baktirmanizi öneririm.
Rahim filmini anesteilizi çektirirken aci olmaz. Tüpler acikmi sorun var mi diye bakılir
Hic yok kilo problemim yani ideal kilomdayımEvet sanirim maalesef oyle, tatlidan beyaz undan vs uzak durun benceKilo probleminiz varsa biraz da kilo verin
Valla o konuda hicbir fikrim yok. Ovulasyon testi denemis miydiniz?Hic yok kilo problemim yani ideal kilomdayımsizce yumurta takibi yaptirmali miyim düşünüyorum da bu ara
Evet denedim tutmadi yaValla o konuda hicbir fikrim yok. Ovulasyon testi denemis miydiniz?
Kültürünüzde normal flora kaybolmuş diyor. Probiyotik tablet ya da fitil vermedi mi? Ben mantar ilaçlarını çok kullanmıştım bir dönem. Florayı bozduğu için önce ağızdan tablet daha sonra da fitil formunda probiyotik vermişti.Selam herkese hamile kalamıyorum anlaşılamayan bir sebeptensorun ne
İnanin bir fikrim yok, yanlis yonlendirmek istemem. Uyi bir doktor bulup, onun soyledikleri dogrultusunda yol haritanizi belirleyin diyebilirim sadeceEvet denedim tutmadi ya
Tabiki canim mutlaka yaptir ovulasyon testi kullanabilirsin cok basit ve kullanışlı mutlaka arastir eger kullanmıyorsan yumurtlamani catlamasini günü gününe tespit edebilirsin.Rahim filmi öneren yine oldu biraz arastirdim da korktum galiba ya..sizce yumurta takibi yaptirmali miyim rahim filminden önce
Bunlar sizin testleriniz eşinizde gerekli testleri oldumuMerak etme herşey yolunda sen strest yaparsan dahada zorlaşır kendini yorma böyle seni çok iyi anlıyorum bu durumda olan çok insan var bende çok ümitsizdim ama bir anda oldu işte biraz daha sabret yine olmazsa doktorunu değiştirirsin daha detaylı takip edersin Allah isteyince olur herşey gönlünü ferah tut sağlıcakla gelsin inşallah
Prolaktin bi tık yüksek onun sınırı 22 15 lere düşmesi gerek ve lh ve fsh değerinize göre polikistik over var gibi insülin direncinizde varSelam herkese hamile kalamıyorum anlaşılamayan bir sebeptensorun ne
Tesekkur ederim sagolunİnanin bir fikrim yok, yanlis yonlendirmek istemem. Uyi bir doktor bulup, onun soyledikleri dogrultusunda yol haritanizi belirleyin diyebilirim sadece
ya öyle mi diyorsunuz doktora gidecek olursam bu yumurta takibi niyetiyle olur, hem yeni doktor olacak sehir degistirdim cunku arastirmam lazim. Evet ovülasyon testlerinden kullandim ama tutmadi düsünmüyorum artik kullanmayiTabiki canim mutlaka yaptir ovulasyon testi kullanabilirsin cok basit ve kullanışlı mutlaka arastir eger kullanmıyorsan yumurtlamani catlamasini günü gününe tespit edebilirsin.
Rahim filmi gerek kalırsa eger hic korkma ben çektirdim anestizili hic bir agrisi yok
Ben aksattim d vit kullanmayi insanlar bende eksikti hamile kaldım onunla ilgisi yok tarzinda seyler yazmisti hatta burda ondan umursamadım belki deTek başına d vitamini düşüklüğü bile gebeliğe engel inanın. Yurtdışındayım. Özellikle pko varsa d vitamini çok düşük oluyor. Ve sürekli buna bakıyorlar. D vit takviye veriyorlar.
Hayır vermedi ve bu benim de dikkatimi cekmisti aylar sonra doktorumu aradim ne demek bu ne yapmaliyim diye. Ara sira mantar olabilecegini dengeli beslenme ve yoğurt tüketimi ile bunun dengelenecegini ifade etti eger cok kafana takarsan tablet al dedi ama almadim kullanmadmKültürünüzde normal flora kaybolmuş diyor. Probiyotik tablet ya da fitil vermedi mi? Ben mantar ilaçlarını çok kullanmıştım bir dönem. Florayı bozduğu için önce ağızdan tablet daha sonra da fitil formunda probiyotik vermişti.
Doktorum söylemedi bunların hicbirini polistikover olsa görmez miydi? siz tecrübeli misiniz gerçekten emin olmak icin soruyorum kusuruma bakmayin,ben testlerim normal degerlerim güzel diye düsünüp kendimi yiyorum neden olmuyor diye tekrar farkli bir doktora gitmeli miyim sizce?Prolaktin bi tık yüksek onun sınırı 22 15 lere düşmesi gerek ve lh ve fsh değerinize göre polikistik over var gibi insülin direncinizde var
Evet esim de testler verdi ve cocugunuzun olmamasi icin bi sorun yok hersey guzel dedi doktorBunlar sizin testleriniz eşinizde gerekli testleri oldumu
Benmde ilk polikistik over olduğumu öğrendiğimde değerlerim tıpkı sizin gibiydi kilo aldık a insülin direnci ortaya çıktı ve bu da polikistik overi doğurdu sende olsaydı dr söylerdi ya da tahlillerin de fazla yüksek değerler olmadığı için söylememiştir kilo alıyorsan vermeni tavsiye ederim insülin değerin bile benim değerim den yüksek çıkmış senin kilo alma kesinlikleDoktorum söylemedi bunların hicbirini polistikover olsa görmez miydi? siz tecrübeli misiniz gerçekten emin olmak icin soruyorum kusuruma bakmayin,ben testlerim normal degerlerim güzel diye düsünüp kendimi yiyorum neden olmuyor diye tekrar farkli bir doktora gitmeli miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?