Test sonuçlarım bir bakarmisiniz

Nasil yani canim duzenli adet oluyorm 1 2 gun gecikiyor sadece bazen
Ya canim yani polikistikover da genel belirtilerden biri lh hormonu fshdan yuksek olur. Ama hafif seyrettgıde olur yani evreleri vardir. Hafif olanlarda genelde yumurtlamada olur. Yumurtlama takibi yaptir bakalim nasil durum.

Ya canim yani polikistikover da genel belirtilerden biri lh hormonu fshdan yuksek olur. Ama hafif seyrettgıde olur yani evreleri vardir. Hafif olanlarda genelde yumurtlamada olur. Yumurtlama takibi yaptir bakalim nasil durum.
Yani yumurta catlamayabilirmi canim

Doktora gittim bugun sonuclari gostermeye. Testler gayet guzel bi problem yok prolaktn cok az sinir ustunde o da hic onemli deil yumurtlama takibine basliycaz ilk once dedi. Ilac vermiycekms su asamada. Insallah birseylere gerek kalmadan kendiliginden ir hersey hayirlisiyla

Bunlara da bir bakabilirmisinz. Esimin sonuclari

Eklentiler

• Screenshot_20200103_160508.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 36
Bunlara da bir bakabilirmisinz. Esimin sonuclari
Degerleri biraz dusuk ileri hizli hareketliligi hic yok . Varikosel olabilir . Ama korkmayin vitaminlerle takviyelerle duzeltilebilir ama tabi biz doktorlardan iyi bilemeyiz en iyisi onlae bilie

Benimde kafami karistirdi sonuclar. Sadece hizli hareketli yok diğerleri ii gibi geldi

Doktor yumurta sayimi icin 2. Yada 3. Gunu gel demisti bugun azar azar olmaya basladm ctesi pazar giriyor araya yarin gitsem olur mu acaba

Kızlar süt hormonu(prolaktin) seviyeniz ara ara sık sık yükseliyorsa hipofiz bezi(beyin mr) çektirmeniz gerekecektir. Sadece stres değil devamlı yükseliyor ise beyinki hipofiz bezlerinde ufak kist gibi bazen önemsiz bazen önemli problem çıkabiliyor. Stres diyipte geçmeyin derim

Yuksek olmadigi surece problem olmuyor.
Benmki strese bağli mesela dojtor ilsc bile vermiyor kac tane doktora gittim.
Sizin bahsettiginiz konuyu biliyorum ama cok yukseklerde olanlarda ve hic düsneyenlerde olan bi durum

Kızlaaar bu değerlenden anlayan var mıııı dr pco hastasıyım 1 yıllık evliyim dr 6 ay deneyin bebek için dedi ama değerler hakkında bildi vermedi

Eklentiler

• 97AFE03A-B24F-49B2-9FBA-60402CBD806A.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…