- 22 Ağustos 2015
- 29.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.393
- 598
- Konu Sahibi Inatcikisilik
-
Ya canim yani polikistikover da genel belirtilerden biri lh hormonu fshdan yuksek olur. Ama hafif seyrettgıde olur yani evreleri vardir. Hafif olanlarda genelde yumurtlamada olur. Yumurtlama takibi yaptir bakalim nasil durum.Nasil yani canim duzenli adet oluyorm 1 2 gun gecikiyor sadece bazen
Yani yumurta catlamayabilirmi canimYa canim yani polikistikover da genel belirtilerden biri lh hormonu fshdan yuksek olur. Ama hafif seyrettgıde olur yani evreleri vardir. Hafif olanlarda genelde yumurtlamada olur. Yumurtlama takibi yaptir bakalim nasil durum.
Degerleri biraz dusuk ileri hizli hareketliligi hic yok . Varikosel olabilir . Ama korkmayin vitaminlerle takviyelerle duzeltilebilir ama tabi biz doktorlardan iyi bilemeyiz en iyisi onlae bilieBunlara da bir bakabilirmisinz. Esimin sonuclari
Doktora gosterdiniz mi tek doktorla kalmayin bir kac kisiye daha gosterin sonuclariBenimde kafami karistirdi sonuclar. Sadece hizli hareketli yok diğerleri ii gibi geldi
Bugun çıktı sonuclar daha gostermedk. Ben adetn ikinci gunu gidicm kendi doktrm da bakmak istemsti esimde ayin 10unda gidecek.Doktora gosterdiniz mi tek doktorla kalmayin bir kac kisiye daha gosterin sonuclari
Hayirli sonuclara insallahBugun çıktı sonuclar daha gostermedk. Ben adetn ikinci gunu gidicm kendi doktrm da bakmak istemsti esimde ayin 10unda gidecek.
Amin insallahHayirli sonuclara insallah
Hormon sonuclarini soruyorsan kan. Ama sperm icin ormek verilmesi gerekMerhaba, bu testler için sadece kan mı alınıyor acaba ve sormak istediğim bir kaç sorum var yardımcı olur musunuz?
Hormon testi yapılırken kan, idrar ve tükürük örneği alındığını duymuştum. O yüzden sordum. Teşekkür ederim.Hormon sonuclarini soruyorsan kan. Ama sperm icin ormek verilmesi gerek
:) emzirenler nasil hamile kaliyor ordan pay bic..
Boyle bi kesinlik yok.
Stres yapmaya devam edersen yarin dahs yuksek olucaktir buyuk ihtimal
Surekli cok yuksek gozukmeden dostinex kullanmayi bile hic bit doktor onermiyor.
Ilac cabuk dusuren ardindan cabuk yukselten bi ilac. Hic bi sorun gozukmedigini solemiştiniz.
Takibinizi yapin yumurtluyormusunz
:) emzirenler nasil hamile kaliyor ordan pay bic..
Boyle bi kesinlik yok.
Stres yapmaya devam edersen yarin dahs yuksek olucaktir buyuk ihtimal
Surekli cok yuksek gozukmeden dostinex kullanmayi bile hic bit doktor onermiyor.
Ilac cabuk dusuren ardindan cabuk yukselten bi ilac. Hic bi sorun gozukmedigini solemiştiniz.
Takibinizi yapin yumurtluyormusunz
Yuksek olmadigi surece problem olmuyor.Kızlar süt hormonu(prolaktin) seviyeniz ara ara sık sık yükseliyorsa hipofiz bezi(beyin mr) çektirmeniz gerekecektir. Sadece stres değil devamlı yükseliyor ise beyinki hipofiz bezlerinde ufak kist gibi bazen önemsiz bazen önemli problem çıkabiliyor. Stres diyipte geçmeyin derim
diğerlerini bilmiyorum ama bende yeni amh testi yaptırıp doktora göründüm 2 ile 6 arası normalmiş benim ki 3.63 çıkmıştı doktor iyi dedi sizinki çok daha iyi benceHormon tahlil sonuclarim bu sekilde. Doktora haftaya gidebilecem tekrar. Durum nedir sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?