- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.066
- 133
- Konu Sahibi Inatcikisilik
-
Evet 3. Gun yapildi. Evet biraz yuksek ama ilacla dusuyomus sanirim. Amh'dan emin olamadim o kafami karistirdiProlaktininiz biraz yuksek çikmiş. Reglin 3.gunu yapildi degilmi
Uykusuzluk falanda etkiliyomus benim vardiya duzenime az bile cikmistirO konuda benimde bilgim yok ama prolaktin stresliyken daha da çok yukseliyor bilginize.
Biraz arastirdim prolaktin kolay degisebilio ama yinede kafa karıştırıcı yumurtlamaya engel olabilecek bi hormon sonuçtaAmh iyi yumurta sayinuz cok.
Hafif pco gozukuyor.
Ama.olumsuz durumuz yok.
Prolaktin hafif yuksek. Ona care var onemli deģil. Cok kafaya takmayin aşiri yukselmedigi surece oynak bi hormon
:) emzirenler nasil hamile kaliyor ordan pay bic..Biraz arastirdim prolaktin kolay degisebilio ama yinede kafa karıştırıcı yumurtlamaya engel olabilecek bi hormon sonuçta
Amh in nesi kafani karistirdiki. Ne guzel yumurtalarin cok iste.Bakmamaya calisiyorum ama bi bakmisim intrnettn arastiriyorm. Aslinda lab teknisyeniyim biliorm bunlari ama insanin basina gelince akli duruyoms gerckten terzi misaliprolaktin engel deil ama 8htimali azaltiyo diye dusunuyorum sadece benim aklima amh karistiriyo asıl. Biraz yuksek gibo geldi ama oyle de bi duzensizligim falan da yok yani
Bilmiyorum ya valla cok stres yaptim hersey yalnismis gibi geliyorAmh in nesi kafani karistirdiki. Ne guzel yumurtalarin cok iste.
Tedavi filan olsan kalitelestirilmeye calisilirsa bircok yumurtan işlevsel hale gelebilir.
Zaten genetik yapisi nasilsa ona evrilir.
Az da olsa cokta olsa. Iyi dusun.
Lh nerde? Digerleri normal gibi.Merhaba kizlar bende bugun yaptirdim benimkilerede bakarmisiniz size zahmetEki Görüntüle 2564610
Pardon canim eksik olmusLh nerde? Digerleri normal gibi.
Hafif polikistik yapi sizdede var sanirimPardon canim eksik olmus
Nasil yani canim duzenli adet oluyorm 1 2 gun gecikiyor sadece bazenHafif polikistik yapi sizdede var sanirim
Ama yumurtlaamaniz adrt dongunu normalse sknti degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?