- 29 Aralık 2021
- 1.139
- 841
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet silik görünüyor Adetinize kaç gün varMerhaba ben bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı ?
Çok net bir siliklik goremedim ben.
Adetinize kaç gün var?
Yumurtlamamı 24 ünde sanıyordum ama 28 indeymiş şuan reglime 5 gün varEvet silik görünüyor Adetinize kaç gün var
ya su kestleri niye söküp duruyonuzMerhaba ben bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı ?
Evet boyle daha belirginlesti. Şimdilik bir sey demek icin erken. Isterseniz kan verin. Onlar da deger düşük diyeceklerdir. Bu sizi strese sokacaksa bir kac gun sonra kan verin.Bu şekilde daha net oldu sanırım
Gözlerim görmüyor canım benim o yüzden net göreyim diye sökmüştüm zaten belirginleşti daha net sonradan :)ya su kestleri niye söküp duruyonuz
Reglimi geçmesini bekleyeyim en iyisi ben çok heyecan yaptım :)Evet boyle daha belirginlesti. Şimdilik bir sey demek icin erken. Isterseniz kan verin. Onlar da deger düşük diyeceklerdir. Bu sizi strese sokacaksa bir kac gun sonra kan verin.
1 gün geçse yeterli biraz sabredin :)Reglimi geçmesini bekleyeyim en iyisi ben çok heyecan yaptım :)
Gecikmek en iyisi evet. Bu arada cizgi hemen çıktı degil mi?Reglimi geçmesini bekleyeyim en iyisi ben çok heyecan yaptım :)
Ben çizgi göremedim. Umarım vardırMerhaba ben bugün test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı ?
Yarın ilk idrarla tekrar yapın koyulasma olursa kan verinBu şekilde daha net oldu sanırım
Yaptım şimdi :) ama buraya yükleyince netliği gidiyor anlamadım çift çizgi direk çıktıYarın ilk idrarla tekrar yapın koyulasma olursa kan verin
Yaptım :)Hafif pembelik var. Yarın sabah ilk idrarla deneyin varsa daha net çıkar.
Var gibi canm ben goruyirm testi tekrarlayın Koyulasma olursa günden güne gebesinizdirYaptım şimdi :) ama buraya yükleyince netliği gidiyor anlamadım çift çizgi direk çıktı
Bu şekilde dünden beriVar gibi canm ben goruyirm testi tekrarlayın Koyulasma olursa günden güne gebesinizdir