- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
5 dk içerisinde çıkıyor değil miBu şekilde dünden beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 dk içerisinde çıkıyor değil miBu şekilde dünden beri
Canim o insandan insana değişiklik gösteriyor galiba bende ilk gebeligimi öğrendiğimde adete 2 gün vardı ogrendimadet gecikirse yapın. adete yakın tarihte yapılınca negatif sonuç veriyormuş
yaa ne güzel. ben de çok bilmiyorum böyle şeyleri de okuyup araştırmıştım öyle diyordu. demek ki yanılmışlar ☺Canim o insandan insana değişiklik gösteriyor galiba bende ilk gebeligimi öğrendiğimde adete 2 gün vardı ogrendim
Aynn olabiliyor öyle şeyleryaa ne güzel. ben de çok bilmiyorum böyle şeyleri de okuyup araştırmıştım öyle diyordu. demek ki yanılmışlar ☺
Evet5 dk içerisinde çıkıyor değil mi
Geç döllenme olmuş sanırım zaten 28-29 tarihleri arasında şuan 11. Gün normal sanırım bu şekilde silik çıkmasıadet gecikirse yapın. adete yakın tarihte yapılınca negatif sonuç veriyormuş
Aynn adete de daha varmış normalEvet
Geç döllenme olmuş sanırım zaten 28-29 tarihleri arasında şuan 11. Gün normal sanırım bu şekilde silik çıkması
2 gün yada 3 gün kaldı reglime :)Aynn adete de daha varmış normal
Canim benim de ilk gebeligimi 2 gün vardı ogrendim hiç bir belirti yokken hastaneye emara girecktim girmeden bakayım dedim radyosyon olmasın diye sonrada gebe olduğumu ogrenmistim2 gün yada 3 gün kaldı reglime :)
Heyecan ilke bekliyorum reglim geçsin diye umarım bebişim benimledirCanim benim de ilk gebeligimi 2 gün vardı ogrendim hiç bir belirti yokken hastaneye emara girecktim girmeden bakayım dedim radyosyon olmasın diye sonrada gebe olduğumu ogrenmistim
Ama gecen ayda 9 gün adetim gecikti testlerin kimi negatif kimi pozitif çıktı ama 2 saat sonra filan çıkıyordu hep negatiftim senin testinden daha belliydi hatta2 gün yada 3 gün kaldı reglime :)
İnşallah canm 2 gün daha sabır edinHeyecan ilke bekliyorum reglim geçsin diye umarım bebişim benimledir
Dayanamadım yaptımBu sekildeydi
Evet çok hafif belli oluyor. 4 gün mu kaldı adeteYaptım şimdi :) ama buraya yükleyince netliği gidiyor anlamadım çift çizgi direk çıktı
Gittikçe belirginleşiyor hayırlı olsunDayanamadım yaptım
Yok canım 9-10 undaEvet çok hafif belli oluyor. 4 gün mu kaldı adete
Çok şükür pazartesi kan vericem. En son beta 0.100 düGittikçe belirginleşiyor hayırlı olsun
Canim gittikçe belirgiesiyor bence gidip bir kan verDayanamadım yaptım
Acilde filan da verebilirsinYok canım 9-10 unda
Çok şükür pazartesi kan vericem. En son beta 0.100 dü
Yook almıyorlar buradaki acilde çok şaşırtırıcıAcilde filan da verebilirsin