Arkadaşlar gerçekten sinirleniyorum .
Bazı arkadaşlar yorum yapıyor silik çıktı hamile olabilirmiyim diye.
Bazılarınızda evet evet kesin hamilesin diyor !
Test yapanların çoğu 1 saat sonra çıkan silik çizgiyi söylüyor.
Hatta ertesi gün.
5 dk sonra çıkan sonuç yanlış .
Tamam bu olan birşey ama kesin hamilesin demeyin rica ediyorum .
Soranlar ümitleniyorlar ve kan testi negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşıyorlar.
Onun yerine "bi kaç gün daha bekle " , " kesin değil ama olabilirsin " gibi şeyler söylesekya .
Allah hepimizin karnını biran önce kelebeklerle doldursun inşallah
doğru bi konu açmışsın katılıyorumArkadaşlar gerçekten sinirleniyorum .
Bazı arkadaşlar yorum yapıyor silik çıktı hamile olabilirmiyim diye.
Bazılarınızda evet evet kesin hamilesin diyor !
Test yapanların çoğu 1 saat sonra çıkan silik çizgiyi söylüyor.
Hatta ertesi gün.
5 dk sonra çıkan sonuç yanlış .
Tamam bu olan birşey ama kesin hamilesin demeyin rica ediyorum .
Soranlar ümitleniyorlar ve kan testi negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşıyorlar.
Onun yerine "bi kaç gün daha bekle " , " kesin değil ama olabilirsin " gibi şeyler söylesekya .
Allah hepimizin karnını biran önce kelebeklerle doldursun inşallah
doğru bi konu açmışsın katılıyorum
zaten benim bildiğim adet gecikince test yapılmalı ama bakıyorum bayanların çoğu daha adet günleri geçmeden test yapıyolar
sonra hafif bi silik çizgide hamileyim deyip çıkıyolar
ben 7 yıllık evliyim adetim günü gününe olur bikaç kez geçtiği oldu ancak öyle yaptım test o da bi kaç gün geçince nedir bu bayanlarda ki acele anlamış değilimAynen ya. Daha adetine var 10 gün. Silik çıktı diyorlar. Tamam o duyguyu biliyorum anlıyorumda. benim kızdığım kesin hamilesin cnm hayırlı olsoooonnnn diyenler :/
ben 7 yıllık evliyim adetim günü gününe olur bikaç kez geçtiği oldu ancak öyle yaptım test o da bi kaç gün geçince nedir bu bayanlarda ki acele anlamış değilim
azıcık realist olun arkadaşlar ya. Sinirlenecek şey olarak bunları mı görüyorsunuz????
insanlara gereksiz umut vermek yeterince sinirlenilecek şey bana göre . Sinirlenecek birçok şey var bu bir tanesi. Sinirde değil. üzüntü ve hazmedememe
İnsanlara gereksiz umut vermek yeterince sinirlenilecek şey bana göre . Sinirlenecek birçok şey var bu bir tanesi. Sinirde değil. Üzüntü ve hazmedememe
ben 7 yıllık evliyim adetim günü gününe olur bikaç kez geçtiği oldu ancak öyle yaptım test o da bi kaç gün geçince nedir bu bayanlarda ki acele anlamış değilim
tabi ki test yapmak sizin en doğal hakkınız ama herşeyin zamanı vardır drlar bile gebelik testi için gittiğinizde adetiniz kaç gün geçti diyolar 10 günden önceki gecikmelerde test yapmıyolar çıkmayacağı için ...Bende adetime 3 gun kala test yaptim silik cozgi cikti gebeligimi o sekilde ogrendim
Ondan onceki adetlerimdede adet gunum gelmeden once defalarca test yaptim
Erken test yapilmasi heyecanlanmasi acele edilmesesizi neden bu kadar rahatsiz etti anlamadim
Rabbim tez zamanda size ve evlat sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?