Çok Korkuyorum beni bi dinleyin

srpl_ozr

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
199
60
18
36
Arkadaşlar Merhaba ben Regl günümden 4 gün önce bi test yapıyım dedim ve şaşırdım silik çizgi çıktı inanmadım hassas bir test aldım oda silik çıktı ertesi gün kan tahlili verdim 50.57 çıktı ama ben yine inanmayıp iki test daha yaptım yine silik... ve en son bugün yine kan verdim sonuç yarın çıkıcak fakat sorun normalde şu regl günüm bugun veya yarın olacak.. regl ağrılarısı gibi ağrı var kasıklarımda ve pempemsi kahve arası lekelenmem var dün akşamdan beri ya bişi olursa ya tutanamazsa çok korkuyorum Allahım nolur bişey olmasın :(

Korkma canim nasip olursa insallah alırsın kucağına yat uzan dinlen yorma kendini çok yerlesme kanamasi gibi ama bilmem yinede takma kafana stres yapma dua et Allah bilir ne senin ne başkasının bisey yapmaya gücü yok iyi düşün iyi olsun insallah tutcak olduktan sonra neler yapsan tutar ama duscek olduktan sonrada elinle tutsan yine düşer korkma Allaha bırak dua et sadece

Arkadaşlar Merhaba ben Regl günümden 4 gün önce bi test yapıyım dedim ve şaşırdım silik çizgi çıktı inanmadım hassas bir test aldım oda silik çıktı ertesi gün kan tahlili verdim 50.57 çıktı ama ben yine inanmayıp iki test daha yaptım yine silik... ve en son bugün yine kan verdim sonuç yarın çıkıcak fakat sorun normalde şu regl günüm bugun veya yarın olacak.. regl ağrılarısı gibi ağrı var kasıklarımda ve pempemsi kahve arası lekelenmem var dün akşamdan beri ya bişi olursa ya tutanamazsa çok korkuyorum Allahım nolur bişey olmasın :KK43:
Cnm bol bol dinlen ve su iç suan yüksek ihtimal yerleşme kanamasi o regl ağrıları normal bu bir belirtidir ben duvarları yumrukluyordum bebisin sana tutunmaya çalışıyor sende kendine dikkat Allah hayırlı etsin

Arkadaşlar Merhaba ben Regl günümden 4 gün önce bi test yapıyım dedim ve şaşırdım silik çizgi çıktı inanmadım hassas bir test aldım oda silik çıktı ertesi gün kan tahlili verdim 50.57 çıktı ama ben yine inanmayıp iki test daha yaptım yine silik... ve en son bugün yine kan verdim sonuç yarın çıkıcak fakat sorun normalde şu regl günüm bugun veya yarın olacak.. regl ağrılarısı gibi ağrı var kasıklarımda ve pempemsi kahve arası lekelenmem var dün akşamdan beri ya bişi olursa ya tutanamazsa çok korkuyorum Allahım nolur bişey olmasın :KK43:
Emin ol bebeğinin kendi bilinci rahim duvarına tutunmak için programlı yani işini biliyor ve elinden gelenin en iyisini yapıyor ki sen sancı çekiyorsun :) tutunma sancılarını ilk gebeliğimde de ikincisinde de yaşadım, şiddetli adet sancısını benziyor. Hatta benzer sancıları daha hafif olarak rahim büyürken de yaşayabilirsin bunları olağan olarak değerlendirdi DR.um.

kızlar İnşllah bende öyle umut ediyorum kan tahjlilimde THS 10.31 çıktı yüksek dediler gebeliğe bir engeli olurmu veya tedavisi skıntılı olurmu Allah Korusun

pardon yanlış yazdım TSH 10.31

Merhaba... Endokrinoloji bölümünden randevu alın. tsh ınızın düşmesi gerekiyor. Troidleriniz yeterli miktrada çalışmıyor. Gebelik kaynaklı da olabilir, doktorunuz en iyisini söyler zaten. Korkulacak bir şey değil, hapınızı aksatmadan kullanmanız önemli.

Hayırlı olsun bebeğiniz :) Olumlu düşünün, olumlu olsun :) Kötü şeyler getirmeyin aklınıza.

pardon yanlış yazdım TSH 10.31

Merhaba... Endokrinoloji bölümünden randevu alın. tsh ınızın düşmesi gerekiyor. Troidleriniz yeterli miktrada çalışmıyor. Gebelik kaynaklı da olabilir, doktorunuz en iyisini söyler zaten. Korkulacak bir şey değil, hapınızı aksatmadan kullanmanız önemli.

Hayırlı olsun bebeğiniz :) Olumlu düşünün, olumlu olsun :) Kötü şeyler getirmeyin aklınıza.

kızlar İnşllah bende öyle umut ediyorum kan tahjlilimde THS 10.31 çıktı yüksek dediler gebeliğe bir engeli olurmu veya tedavisi skıntılı olurmu Allah Korusun

merhaba inşallah hamileliğin sorunsuz geçer rabbim yardımcın olsun... benim de tsh değerim biraz yüksek cıkmıştı doktorum bol su içmemi tavsiye etti... sende bol su tüketebilirsin.. ayrıca doktorun bu konuda en gerekli tedaviyi verecektir. içini ferah tut .

Arkadaşlar geçen tiroidimin 10.31 olduğunu yazmıştım bugün ekdokrine gittim tahlil yaptı 14e yükselmiş çok fazla değilmi :( hemen hapa başladık. Yalnız sorum su neden 14e yükseldi gebeligin ilerlemesiyle alakalı bir durum mu dur? Acil cvp :(

Arkadaşlar geçen tiroidimin 10.31 olduğunu yazmıştım bugün ekdokrine gittim tahlil yaptı 14e yükselmiş çok fazla değilmi :KK43: hemen hapa başladık. Yalnız sorum su neden 14e yükseldi gebeligin ilerlemesiyle alakalı bir durum mu dur? Acil cvp :KK43:
Gebelik varsa gebelikten dolayı yükselmiş olabilir hemen dra gidin dozu yükseltsin bebek beyin gelişimi için çok önemli Tiroid hormonunun dengede tutulması, Yoksa gelişim ve zeka geriliğine yol açar

Zaten gebeligimi öğrendikten sonra tiroid olduğunu öğrendim. Normalde öyle bir rahatsızlığm yoktu. Allahtan regl gününden önce öğrendim gebeligi bugün itibariyle 3ngun gcti regl günüm gebeyim yani. O yüzden kadın doğumdan önce endokrine gittim hemen bugün başladık ilaca

Back
X