kIZLAR ÇOOOK SİLİK TEST

SİZCE HAMİLEMİYİM

• EVET

OY: 7 53,8%
  • HAYIR

OY: 6 46,2%

• Ankete Katılan
    13
Ay canım ınsallah ya pekı senın kan değerin kaç çıktı bende yarın vercem ya Insallah vardır :KK43:
454 çıktı canım benim değerim.. doktorum daha çok kücük dert etme dedi.. yumurta takibi de yaptığı için o daha iyi biliyor herşeyi.. yarın kontrolüm var inşaallah değer yükselmiştir ..inşaAllah seninde bebişin vardır :KK46:

Kızlar sizce bu testte ipincecik pembiş bir çizgi var mı? Adetimi 3 gün geçti dün kan verdim 0.34 gece kahverengi leke geldi 2-3 damla bugün de 3-4 damla geç döllenme mi yoksa kırmızı kartı yiyecek miyim :KK43:
canım ya üzmek istemem seni ama evirdim devirdim bi türlü o dediğin çizgiyi göremedim .. Benimde geç döllenme oldu ama adetimden 3 gün geçince belirli bi 2.çizgi gördüm.. eğer bu kanamalar normal adetin gibi değilse doktora bi git derim benimde yerleşme kanamam oldu ama benimki çok az ve kahverengiydi

454 çıktı canım benim değerim.. doktorum daha çok kücük dert etme dedi.. yumurta takibi de yaptığı için o daha iyi biliyor herşeyi.. yarın kontrolüm var inşaallah değer yükselmiştir ..inşaAllah seninde bebişin vardır :KK46:
Insallah canım degerın ıyıymıs

Eklentiler

• 20160323_190415.webp
    20160323_190415.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 69
Insallah canım degerın ıyıymıs
canım sen şu testi yapınca neden içini açıp çekiyorsun resmini normal olarak bi yapıp çeksene valla hiçbişey anlamıyorm bu şekilde bişey söylemek de zor söylememek de en son ne zaman test yaptın sen ?

canım sen şu testi yapınca neden içini açıp çekiyorsun resmini normal olarak bi yapıp çeksene valla hiçbişey anlamıyorm bu şekilde bişey söylemek de zor söylememek de en son ne zaman test yaptın sen ?
Dün yaptım daha net gözüküyor cızgı ondan açıp çıkıyorum canım benim

Dün yaptım daha net gözüküyor cızgı ondan açıp çıkıyorum canım benim
ben göreeeemiiiiyooom amaaa merak ettim normal şekilde nasıl duruyor diye.. yarın sabah da yapıp bi çeksene ama içini açma resmen çubuğa otopsi yapmışsınnnnn :KK45:

Eklentiler

• _20160323_191919.webp
    _20160323_191919.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
ben göreeeemiiiiyooom amaaa merak ettim normal şekilde nasıl duruyor diye.. yarın sabah da yapıp bi çeksene ama içini açma resmen çubuğa otopsi yapmışsınnnnn :KK45:
Tamam canım normalde çektım koydum :)

Eklentiler

• _20160323_191919.webp
    _20160323_191919.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
Geçti tabı adetım geçtikten 5. Gün yaptım 18 adet olmam lazımdı 22 yaptım bu testı
Sende benimle aynı günde adet oluyormussun olmamissin ve aynı günde test yapmisiz bu kadar olur :D benim testim de böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20160323_192358.webp
    IMG_20160323_192358.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 68
Senınkı benımkınden daha belırgın çıkmış canım. Hangı markanın testı acaba
Miratech marka canım .. Ve dün doktora gitmeden önce yine yaptığım test bu

Eklentiler

• IMG_20160323_192856.webp
    IMG_20160323_192856.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
Maşallah kıpkırmızı çıkmış canım bır günde ne kadar fark etmiş :)
evet tatlım baya fark etti ama hala endişelerim var tabi yarın bakalım değerler nasl çıkacak... Sen bi kaç gün daha bekle bakalım da ondan sonra sabah ilk idrar ile bir daha yap .. akıntı durumun nasıl??

evet tatlım baya fark etti ama hala endişelerim var tabi yarın bakalım değerler nasl çıkacak... Sen bi kaç gün daha bekle bakalım da ondan sonra sabah ilk idrar ile bir daha yap .. akıntı durumun nasıl??
Akıntım var canım sefaf beyaz bazen pütür beyaz kokusuz akıntım var canım ben yarın kan vercem canım

Back
X