- 30 Mayıs 2024
- 178
- 27
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinize kaç gün varBenim erken gebelik dün silik çizgi çıktı dün ovulasyonda yapmıştım hamilelerde koyu çıkıyor diye normalde adete yakın asiri silik çıkan ovulasyon testi 4 gündür bu şekilde çıkıyor
Bu gebelik testi mi yoksa ovülasyon kaseti miBenim erken gebelik dün silik çizgi çıktı dün ovulasyonda yapmıştım hamilelerde koyu çıkıyor diye normalde adete yakın asiri silik çıkan ovulasyon testi 4 gündür bu şekilde çıkıyor
Dün 6 gün varken yapmıştım bugün 5 gün var kan verdim ama yumurtlamanın üstünden dün 10 gün geçmişti bugün yumurtlamanın 11 ci gunuAdetinize kaç gün var
Ovulasyon testi bu belli oluyormu bilmiuorum da dün iki tane yaptığım gebelik testi çok silik ciktiBu gebelik testi mi yoksa ovülasyon kaseti mi
Burada silik çıkmışOvulasyon testi bu belli oluyormu bilmiuorum da dün iki tane yaptığım gebelik testi çok silik cikti
Ben ovulasyonla öğrendim hamile oldumu gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim netleştiOvülasyon testi ile gebelik bakan var mı ? Reglime 5 gün varken yaptığım test ilki, regle 3 gün varken yaptığım test ikincisi.
Benim gibi test yapan var mı acaba yorumunuz nedir
benimde yumurtlamamın 11. GünüDün 6 gün varken yapmıştım bugün 5 gün var kan verdim ama yumurtlamanın üstünden dün 10 gün geçmişti bugün yumurtlamanın 11 ci gunu
Sizce benim testim pozitif mi negatif miBen ovulasyonla öğrendim hamile oldumu gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim netleşti
Ovülasyon testinizi ne zaman yaptınız yumurtlamada. Kaç gün sonra veya adetinize kaç gün vardıBen ovulasyonla öğrendim hamile oldumu gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim netleşti
Kuzum ovulasyon testi silik bak ben attım oraya benim pikti testim 5 gün kala öğrendim ben yumurtlamadan 13 gün sonra bekle bakalım inşallah vardirSizce benim testim pozitif mi negatif mi
Yumurtlamadan sonraki 11. Gün bugün, regl e 3 gün var tabi.Kuzum ovulasyon testi silik bak ben attım oraya benim pikti testim 5 gün kala öğrendim ben yumurtlamadan 13 gün sonra bekle bakalım inşallah vardir
7 Haziran da regl bitti 8 de başladım 15 pikti 17 18 silik 19 20 pikti 22 silikti 27 Haziran can sıkıntısına ovu yaptım koyu çıktı 28 i yaptım pikti gebelik testi aldım öğlen hemen yaptım pozitif zaten akşamına kan verdim 26.7 idi degerimOvülasyon testinizi ne zaman yaptınız yumurtlamada. Kaç gün sonra veya adetinize kaç gün vardı
İnşallah canım Allah istiyen herkese nasip etsinYumurtlamadan sonraki 11. Gün bugün, regl e 3 gün var tabi.
Döngüm 26 günde bir
İnşallah olmuştur
Kan trstiniz kaç cikmisti verdiğinizde benimde testlerim böyle silikBen ovulasyonla öğrendim hamile oldumu gebelik testi yaptım pozitifti kan verdim netleşti
Birazcık daha koyuluk olsa daha iyi olurdu ama yumurtlamanın 11 ci gunu olduğu içinde daha silik çıkıyor olabilirSizce benim testim pozitif mi negatif mi
26.7 ile öğrendim 1 temmuzda 84.8 bugün gene verdim sonucu bekliyorumKan trstiniz kaç cikmisti verdiğinizde benimde testlerim böyle silik
Maşallah sağlıkla ilerlesin insallah26.7 ile öğrendim 1 temmuzda 84.8 bugün gene verdim sonucu bekliyorum
İnşallah darısı isteyenlere olsun Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah sağlıkla ilerlesin insallah