Cnm ben tam yazdığın gibi aynı şey yaşadım adet oldum 3un sürdü adetim sadece sonra çok sancım.oldu normaldede adetlerim.hep sancılı geçer ve dayanamadm doktora gttim ve 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ve tabi ben şok oldmMerhaba benn 4 ay önce boş gebelik yaşadım bu ayda ovulasyonu takip ettik adetten bi gün önce bekyemeyip test yaptım pozitif çıktı okadar. Sevindim ki adet günümde adet oldum sevincim kursağımda kaldı ama okadar psikolojim bozuldu ki hala kendimi hamile gibi düşünüyorum. Bu komuyla ilgili açılan konulara baktığımda herkes sonucunda adet olmus olumlu bi cevap almamıs ve ortada dolaşan hamileyken adet gördüm efsanesiiyle gerçekte. Karşılaşsan varmı tabi yine. Olumsuz şeylee karşılaşmamak için doktora gidemiyoruum sizce bi ümit mi yoksa kendimimi kandırıyorum alt karında şişlik var hala ve midemde garip ziklik sanki aşağoya çekiyorlar
İki tane tes t yaptım. Adetim çok ağrıkı geçti bu sefer sennin asu n. Çok sevindim inşllah o mucize banada bivurur çok ihtiyacım varCnm ben tam yazdığın gibi aynı şey yaşadım adet oldum 3un sürdü adetim sadece sonra çok sancım.oldu normaldede adetlerim.hep sancılı geçer ve dayanamadm doktora gttim ve 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ve tabi ben şok oldmüstüne görme diyorlar genelde doktorada dedim daha yeni adet oldum ben nasıl.olur diye olabiliyor çoğu zaman 9ay boyunca hamile. Olup.adet olan bide varmış onuda duyunca artik normal geliyor bana başımada geldiği iciin eğer uzun sürmezse adetin cnm hamile.olabilirsin testtede çıkmış zaten adetten 1gun ince yapmışsın hamile olma ihtimalin yüksek .ama tabi bide testin bozuk olma ihtimali de var tarihi geçmiş olabilir bozuk olabilir yani herşeye kendinj hazrla moralini bozmak istemem.ama yüzde 50 cnm inş hamilesindir ama.sen bı kan testi yaptır net sonuç çıkar zaten kesin
İkisinde pozitif mi çıktı cnmİki tane tes t yaptım. Adetim çok ağrıkı geçti bu sefer sennin asu n. Çok sevindim inşllah o mucize banada bivurur çok ihtiyacım var
İkisinde pozitif mi çıktı cnm
[/QUOTE
Yani cnm suan adetlisin anladim da bak bakalım.ne kadar sürecek inş bebişin vardırAdet olu
Aynen umarım bir mucize olurYani cnm suan adetlisin anladim da bak bakalım.ne kadar sürecek inş bebişin vardır
Olumsuz şeyleri düşünme cnm sen inş olumlu olan olur dua etmekten başka çaremiz yok içini ferah tut cnm eğer değilsende herşeyin hayırlısı cnm bı doktora git istersen anlat durumu ona göre bilgi verirler kan testi yaptrsanda çıkar ne olduğu doktora git adet oldgunu söyleme istersen kan testii yptr kanda çıkar ne olduğu zatenİnternetten baktığım kadarıyla kimyasal gebelik olma durumu varmış birde o ihtimal var. Yalancı pozitf olma durumu
Tam adet günü mü olmuştu kanamanız bi de kırmızı mıydı normal adet kanaması gibi ?Cnm ben tam yazdığın gibi aynı şey yaşadım adet oldum 3un sürdü adetim sadece sonra çok sancım.oldu normaldede adetlerim.hep sancılı geçer ve dayanamadm doktora gttim ve 1 aylık hamile olduğumu öğrendim ve tabi ben şok oldmüstüne görme diyorlar genelde doktorada dedim daha yeni adet oldum ben nasıl.olur diye olabiliyor çoğu zaman 9ay boyunca hamile. Olup.adet olan bide varmış onuda duyunca artik normal geliyor bana başımada geldiği iciin eğer uzun sürmezse adetin cnm hamile.olabilirsin testtede çıkmış zaten adetten 1gun ince yapmışsın hamile olma ihtimalin yüksek .ama tabi bide testin bozuk olma ihtimali de var tarihi geçmiş olabilir bozuk olabilir yani herşeye kendinj hazrla moralini bozmak istemem.ama yüzde 50 cnm inş hamilesindir ama.sen bı kan testi yaptır net sonuç çıkar zaten kesin
Bu arada bende aynı durumu yaşadım üst üste 2 gün test yaptım. Pozitifti. Tamam hamileyim adet geçsin kan veririm dedim. Sonra elimde bi test vardı fazladan ertesi gün yapayım dedim negatif çıktı. Ne olduğunu anlamadım kan vermeye gittim o da negatif ve ardından adet oldumİki tane tes t yaptım. Adetim çok ağrıkı geçti bu sefer sennin asu n. Çok sevindim inşllah o mucize banada bivurur çok ihtiyacım var
Üzülmee canım Rabbim verecektir zamanı vardır.Bu arada bende aynı durumu yaşadım üst üste 2 gün test yaptım. Pozitifti. Tamam hamileyim adet geçsin kan veririm dedim. Sonra elimde bi test vardı fazladan ertesi gün yapayım dedim negatif çıktı. Ne olduğunu anlamadım kan vermeye gittim o da negatif ve ardından adet oldum
İnşallah canım. En doğru zamanı Rabbim bilirÜzülmee canım Rabbim verecektir zamanı vardır.
Evet cnm adet gunu oldum ve bildiğim adet kanamasiydi leke gibi olsa şüphe ederdim ama adet olunca normal bildgin gibi bayada geldi yani.bizim.kimsumuzun kizida hamileydi yeni doğum yaptı ama 9ay boyunca adet oldu herşey olabilir yaniTam adet günü mü olmuştu kanamanız bi de kırmızı mıydı normal adet kanaması gibi ?
Merhaba,Merhaba benn 4 ay önce boş gebelik yaşadım bu ayda ovulasyonu takip ettik adetten bi gün önce bekyemeyip test yaptım pozitif çıktı okadar. Sevindim ki adet günümde adet oldum sevincim kursağımda kaldı ama okadar psikolojim bozuldu ki hala kendimi hamile gibi düşünüyorum. Bu komuyla ilgili açılan konulara baktığımda herkes sonucunda adet olmus olumlu bi cevap almamıs ve ortada dolaşan hamileyken adet gördüm efsanesiiyle gerçekte. Karşılaşsan varmı tabi yine. Olumsuz şeylee karşılaşmamak için doktora gidemiyoruum sizce bi ümit mi yoksa kendimimi kandırıyorum alt karında şişlik var hala ve midemde garip ziklik sanki aşağoya çekiyorlar
Aynen kuzum öyle olduÜstüne görmüşsündür