Test pozitif ama adet oldum

Gzdefe94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
6
0
29
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 9 kasım cumartesi adetimin 2. Günü geciktim ondan önce bel, kasık ve karın ağrılarım çok oldu. Şüphelendim test yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı. Akşamına kan testi verdim kanda beta hcg 1.20 çıktı. Bu sabah tekrar test alıp yaptım adetimin 4.günü bugün sabah Kİ testte hayalet çizgi şeklinde iki çizgi çıktı. Ama ilk testte çizgi daha netti. Bugün öğleden sonra adet oldum kanamam var hemde yoğun şekilde. Moralim çok bozuldu. acaba hamilemiyim? Değil miyim? anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı?

Yani kan negatif çıkmış, o yüzden muhtemelen evde yaptığınız testler yalancı pozitif çıkarmıştır

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım bana yardımcı olursanız çok sevinirim. 9 kasım cumartesi adetimin 2. Günü geciktim ondan önce bel, kasık ve karın ağrılarım çok oldu. Şüphelendim test yaptım erken gebelik testi çift çizgi çıktı. Akşamına kan testi verdim kanda beta hcg 1.20 çıktı. Bu sabah tekrar test alıp yaptım adetimin 4.günü bugün sabah Kİ testte hayalet çizgi şeklinde iki çizgi çıktı. Ama ilk testte çizgi daha netti. Bugün öğleden sonra adet oldum kanamam var hemde yoğun şekilde. Moralim çok bozuldu. acaba hamilemiyim? Değil miyim? anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba aynı durumu bende yaşadım buay malesef bütün belirtileridir yasadım 2 tane kaset test 1 tanede erken gebelik yaptım kasetler cok silik erken gebelikte net pozitif çıktı anında okdar sevindimki buay tek ilişki ile yeni basladık cocuk düşünmeye hemen olmaz dedik testi pozitif görünce oldu diye düşündüm ama maleseff ertesi günü yogun parcalı ağrılı günümden 2 gün önce regl oldum bende anlamadım kan testi yaptırdım sonuclarımı bile almaya gitmedim regl olunca neden oldu anlamdım dogrusu

Kan testi önemli olan.
Kan testi sonucunuz negatif.

İdrar testi yanıltabilir…

Bnde test yaptım pozitifti regl oldum bitti yine test yaptım yine pozitif kan vereceğim bende şaşkınım ne yaşıyorum anlam veremedim daha önceleri çizgi bile görmezken şimdi çizgileri görüp böyle bişey yaşadım hayırlısı diyelim

Kimyasal gebelik geçirmişsiniz büyük ihtimal adet olduysanız hamile değilsiniz

X