• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test ne zaman yapmalıyım

kediannesi0

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aralık 13 ünde korunmasız birlikteliğimiz oldu eşimle. Adetim 12 aralıkta bitmişti bir gün sonra ilişki oldu. Şuan 11-12 gün oluyor. Ama ben belki psikolojik belki gerçek bazı belirtiler hissediyorum. İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam sonuç alabilirim? :( deneyimsizim yardımcı olursanız çok sevinirim 💕🌸

Arkadaşlar aralık 13 ünde korunmasız birlikteliğimiz oldu eşimle. Adetim 12 aralıkta bitmişti bir gün sonra ilişki oldu. Şuan 11-12 gün oluyor. Ama ben belki psikolojik belki gerçek bazı belirtiler hissediyorum. İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam sonuç alabilirim? :KK43: deneyimsizim yardımcı olursanız çok sevinirim 💕🌸
Test yapsan çıkar

Arkadaşlar aralık 13 ünde korunmasız birlikteliğimiz oldu eşimle. Adetim 12 aralıkta bitmişti bir gün sonra ilişki oldu. Şuan 11-12 gün oluyor. Ama ben belki psikolojik belki gerçek bazı belirtiler hissediyorum. İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam sonuç alabilirim? :KK43: deneyimsizim yardımcı olursanız çok sevinirim 💕🌸
Yumurtlamanın üzerinden 11-12 gün geçtiyse test yaparsanız çıkar

Canım şu an idrar testi yapsan çıkabilir de çıkmayabilir de çünkü bebek varsa da daha değerin düşük. Silik de çıkabilir. Bence en iyisi adet günün geçsin 2 3 gün geciksin o zaman tam belli olur canım

Canım şu an idrar testi yapsan çıkabilir de çıkmayabilir de çünkü bebek varsa da daha değerin düşük. Silik de çıkabilir. Bence en iyisi adet günün geçsin 2 3 gün geciksin o zaman tam belli olur canım
Ya ilaç kullanıyorum aslında o yüzden tedirginim ve ev taşıyoruz bilmeden ona zarar vermek istemiyorum:(

Adet günüme 12 gün var ben çıkacağını düşünmüyorum yapsam da ama bazı yerler korunmasız ilişkiden 10 gün sonra sonuç alabilirsiniz diyor aklım karıştı 🥲
Bilemedim yumurtlama tarihi olsa doğru ama yumurtlama zamanı dolleniyor ya hani şuan üzerinden belki okadar geçmemiştir yumurtlamanizin

Ya ilaç kullanıyorum aslında o yüzden tedirginim ve ev taşıyoruz bilmeden ona zarar vermek istemiyorum:(
Canım o zaman dikkat et kendine ağır falan kaldırma dinlene dinlene işini yap. Bende hamileydim ama bilmiyordum evi dip köşe temizledim izmirden mardine yolculuk yaptım arabayla orda da gezdik bunun dönüşü de vardı tabi ama tabi Allah korumuş çok şükür şu anda 11+4 hamileyim. Sen karnına oku canım dua et inşallah da bi şey olmaz bebiş varsa 🥰

Bilemedim yumurtlama tarihi olsa doğru ama yumurtlama zamanı dolleniyor ya hani şuan üzerinden belki okadar geçmemiştir yumurtlamanizin
Haklısınız en iyisi en az 1 hafta kala test yapmak adetim düzenlidir ama yumurtlama hiç belli olmuyor ya da ben anlamıyorum bazen adet bitiyor 2 gün sonra ağrı ve biraz akıntım başlıyor bazen adetten 1 hafta sonra oluyor. Bu ay ilişkiden 2-3 gün sonra başladı

Canım o zaman dikkat et kendine ağır falan kaldırma dinlene dinlene işini yap. Bende hamileydim ama bilmiyordum evi dip köşe temizledim izmirden mardine yolculuk yaptım arabayla orda da gezdik bunun dönüşü de vardı tabi ama tabi Allah korumuş çok şükür şu anda 11+4 hamileyim. Sen karnına oku canım dua et inşallah da bi şey olmaz bebiş varsa 🥰
Ay Allah korumuş sizi ve bebeğinizi ❤️ sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhhh 🥰 biz hiç bebek düşünmüyorduk daha doğrusu ben erken buluyordum ama adetten bir gün sonra tutmaz diye eşime izin vermiştim. İlk ve tek korunmasız ilişkimiz tutarsa eğer Allahın bi hediyesi olacak kesin 😅

Haklısınız en iyisi en az 1 hafta kala test yapmak adetim düzenlidir ama yumurtlama hiç belli olmuyor ya da ben anlamıyorum bazen adet bitiyor 2 gün sonra ağrı ve biraz akıntım başlıyor bazen adetten 1 hafta sonra oluyor. Bu ay ilişkiden 2-3 gün sonra başladı
İnsallah olumlu sonuç alirsiniz ☺️

Peki bir şey sorsam fikriniz var mı bilmiyorum ama bizim eşimizle kan uyuşmazlığımız var bunun için gebelik öncesi mi önlem alınıyor gebelik anında mı
Canım googledan baktım gebeliğin 28. Haftasında yapılıyor yazıyor, ama siz bebek düşünüyorsanız gebe değilsen bile kadın doğuma yada aile hekimine bunu bir

Back
X