• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test kiti ve regl

Cyg5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
34
2
1
31
Evde yapılan test kitleri den ben bir buçuk ay boyunca 5 er 10 ar gün aralıklarla 23 tane yaptım hepsi negatif
Şöyle bir durum oldu korumasız ilişkide güvenilmeyip ertesi gün hapı 2 saat sonra alındı regle 6-7 gün vardı ve gecikme yaşandı 13 gün sonra regl oldu 4 buçuk gün surdu. Ve 24 gün sonra bir regl daha oldu 4 buçuk gün oldu arkasına 26 gün sonra bir regl daha oldu oda 4 buçuk gün kadar
ama suan olması gereken regle 2-3 gün arası bişey var ama belirti yok biraz üzgündum hastalandım ve 3 gün aferin tablet içtim bundan dolayı belirti başlamamış olabilir mi ve testleri ilişki üzerinden 49 gün ve 79. Gün aralıklarında yaptım bu sürede testler yanılmaz denilio ama bilgi almak istedim vesvese mi yapıyorum yoksa
(2 predictor early 2 predictor express 6 tane kaset test 13 tane farklı erken gebelik testi)

Bu kadar yapmanıza gerek var mıydı gerçekten soruyorum sadece. İlaç içtiğiniz için hormonlar oynamış 4gün olmasının sebebi bu. Diğeri de ilaç kullanmışsınız ondan kaynaklıdır.

Evde yapılan test kitleri den ben bir buçuk ay boyunca 5 er 10 ar gün aralıklarla 23 tane yaptım hepsi negatif
Şöyle bir durum oldu korumasız ilişkide güvenilmeyip ertesi gün hapı 2 saat sonra alındı regle 6-7 gün vardı ve gecikme yaşandı 13 gün sonra regl oldu 4 buçuk gün surdu. Ve 24 gün sonra bir regl daha oldu 4 buçuk gün oldu arkasına 26 gün sonra bir regl daha oldu oda 4 buçuk gün kadar
ama suan olması gereken regle 2-3 gün arası bişey var ama belirti yok biraz üzgündum hastalandım ve 3 gün aferin tablet içtim bundan dolayı belirti başlamamış olabilir mi ve testleri ilişki üzerinden 49 gün ve 79. Gün aralıklarında yaptım bu sürede testler yanılmaz denilio ama bilgi almak istedim vesvese mi yapıyorum yoksa
(2 predictor early 2 predictor express 6 tane kaset test 13 tane farklı erken gebelik testi)
Hamilesiniz

Bu kadar yapmanıza gerek var mıydı gerçekten soruyorum sadece. İlaç içtiğiniz için hormonlar oynamış 4gün olmasının sebebi bu. Diğeri de ilaç kullanmışsınız ondan kaynaklıdır.
Haklısınız bu kadar çok yapmak delice geliyor ama psikolojik olarak yaptim ilk gecikme korku oluşturdu bu hapların bunu yaptıgini bilmiyordum. Oda korku sebebim oldu.

Sorumun saçma ve olağan dışı olduğunun bende farkındayım ve psikologada gidiyorum burada sizlerin tecrubesi ışığında birinci ağızdan duymak istememle alakalı tecrübesiz insan olmamdan kaynaklaniyor yani güzelce cevap vermek varken neden iğneleyici cevap veriyorsunuz yanlış anlamayın tartışmak için demiyorum.

Sence boyle bi durumda hamile olman mumkun mu? Ben de sana soruyorum
Haklısınız yersiz olduğunun farkındayım buraya insanlar ile dalga geçerek onlarla alay etmek için üye olmadım elbette sadece tecrübenin sesini duymak istedim hanım efendi yanlış anlamayın lütfen

Haklısınız yersiz olduğunun farkındayım buraya insanlar ile dalga geçerek onlarla alay etmek için üye olmadım elbette sadece tecrübenin sesini duymak istedim hanım efendi yanlış anlamayın lütfen
Mum-kun de-gil bunu kabullenin lutfen

Mum-kun de-gil bunu kabullenin lutfen
Yani ben sizlerle tartışmaya gelmedim inanın teşekkür ediyorum. Haklısınız yersiz fakat psikolojik tedavi de görüyorum internette o kadar bilgi kirliliği var ki keşke diyorum saçma şeyleri okuyacağıma tecrübe sahiplerinden görüş alsaydım ilk yapacagimi son da yapmam benim psikolojimi bozdu teşekkür ediyorum sağ olun

Back