Tam bilmiyorum uygulamadan takip ettim yumurtlama dönemimi adetim tam günü gününe oluyor çünkü. Pozitif olduğunu kaç gün sonra öğrendiniz ve hiç belirti var mıydı pozitif olduğunu öğrenene kadarElinizde fazladan varsa, negatif çıktığında üzülmeyecekseniz yapın tabii. Sizin bileceğiniz bir şey bu:)
Ama bana kalırsa yumurtlama tarihini tam bilmiyorsanız yapmayın. Benim geç yumurtlama oluyor mesela. Bu yüzden ilk gebe kaldığımda beklenen adet tarihine göre negatif görmüştüm ama pozitifmiş
Şüpheleniyorsanız yapın bn 6 gün kala öğrenmiştimMerhaba arkadaşlarBu cumartesi adetime 6 gün kalıyor ve ben şu adete 6 gün kala yapılan erken gebelik testlerinden yapmak istiyorum fakat şuan hiçbir belirtim yok. Bu test illa belirti olunca mı yapılmalı yoksa belirti olmadan da testte çıkar mı? Belirti olmadan çıkan hanımlar oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Hayır şüphelenmiyorum sadece çok şiş hissediyorum karnım herzamankinden farklı şişti aşırı şiş gözüküyor bakınca da. Öyle elle tutulur bi belirtim yok yani :) sadece belirtisiz çıkar mı onu merak ediyorumŞüpheleniyorsanız yapın bn 6 gün kala öğrenmiştim
Evet çok normol bir semptom o yüzden belirti saymadım sadece her zamankinden çok şişkinlik olduğu için bi ihtimal olarak düşündüm. Ama çok düşük ihtimal. Bir hafta daha dişimi sıkmam ğerek anlaşılanŞişlik bilemiyorum çok normal bir regl semptomu bence. Karar sizin ama bu kadar erken test yapmanızı tavsiye etmem olsa bile çıkmayabilir geç döllenme olmuşsa ya da silik çizgi çıkar ve yine test yapmak istersiniz daha sonra. En iyisi regl 2 3 gün geçsin derim
Çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden sonra 12. gün geçince öğrendim. Belirtim yoktuTam bilmiyorum uygulamadan takip ettim yumurtlama dönemimi adetim tam günü gününe oluyor çünkü. Pozitif olduğunu kaç gün sonra öğrendiniz ve hiç belirti var mıydı pozitif olduğunu öğrenene kadar
Anladım teşekkür ederim :)Çatlatma iğnesi olmuştum. İğneden sonra 12. gün geçince öğrendim. Belirtim yoktu
Üzülme , önünde uzun yıllar var inşallah. Zamanı gelince olacak Allahın izniyle. Dilerim çok beklemezsin.Reglime iki gün var ve sabahki erken gebelik testim negatif çıktı kızlar
Amin inşallah canımÜzülme , önünde uzun yıllar var inşallah. Zamanı gelince olacak Allahın izniyle. Dilerim çok beklemezsin.
Predictor early biraz pahalıdır ama en guvenılır erken gebelık testi o 52 lira olması lazım fiyatıHayır şüphelenmiyorum sadece çok şiş hissediyorum karnım herzamankinden farklı şişti aşırı şiş gözüküyor bakınca da. Öyle elle tutulur bi belirtim yok yani :) sadece belirtisiz çıkar mı onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?