Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Test ettim onayladım :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

inamoratalala

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
10
0
6
Kayseri
Arkadaşlar benim saçlarım 2 yıl önce belimi geçiyordu fakat sinir stres derken kestirdim pişman değilim, fakat saç kısa olunca toplasan kısa kalıyor haliyle düzleştiriyoruz, maşa yapıyoruz veya föne başvuruyoruz. Bunlar da haliyle saçı yıpratıyor. Benim saçlarım hiç kırılmadı bugüne kadar fakat çok sık dökülür. Kestirdikten sonra çok cansız görünmeye başladı saçım. Ben de internetten araştırdım serum veya kür hikaye arkadaşlar. Tanıdıklarım şu an bana çok teşekkür ediyorlar sebebi ise söylediğim yöntem. Yöntem basit arkadaşlar. VÜCUT KREMİ. Evet bildiğimiz vücut kremi, ben dove'unkini kullandım ve mükemmel derecede etkisini gördüm. Öncelikle nasıl uygulanacağını anlatıyım sonra nelere faydası var ona geçerim. Arkadaşlar bunu saçınız temizken yapmanızı tavsiye ederim. Ben her akşam uyguluyorum. 2 güne bir veya haftada bir yapsanız da olur. Mutlaka duştan çıkınca da yapın saçınızı biraz kuruttuktan sonra. Kremi avucunuza iyice sürün sonra saçınızı öne eğin ve alttan saçınızı avuçlaya avuçlaya yedirin. Sonra ön taraflara aynı işlemi uygulayın, ardından yan taraflara ve en son enseye uygulayın. Ama diyorum ya hafif hafif uygulayın, sünger sıkıyor gibi ve kremin elinizde kalmadığını hissettiğinizde tekrar sürün tek sefer sürmekle yaparsanız yetersiz kalır. Sonra saçınızı örün, saç örmek saç kırıklarını yok eder unutmayın eğer saçınız uzunsa örüp tepeden topuz yapın kısaysa kırıklara kadar örebilirsiniz. Gece yapmanızı kesinlikle tavsiye ediyorum, hem siz uyurken saç dinlenir. Kremi ilk sürdüğünüzde saçınız yağlı gibi gözükecek fakat sabah uyandığınızda o kadar canlı ve güzel gözüküyor ki saçı açınca hiçbir şey yapmanıza gerek kalmıyor çok hacimli ve hoş duruyor şimdi bunu neden yapıyoruz ona gelelim, hem saç kırıklarını onarmak için, hem çabuk yağlanan saçlardan kurtulmak için, dökülmeye son vermek için, hem de bakımlı bir saça sahip olmak için. Bu arada diyelim saçınız kötü kokuyor arkadaş ortamında sigara kokusu sinmiş olabilir veya mangal keyfinde dumana maaruz kalmış olabilirsiniz. Bu yöntemi kokulu kremlerle deneyin o zaman kötü kokular da yok oluyor Umarım faydasını görürsünüz

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir de şunu okuyun;

Victoria Beckham ve Jennifer Lopez gibi ünlü yıldızlarının 'Saç Gurusu' olarak kabul edilen kuaför Ken Pavers sırlarını açıkladı.

İngiliz modacı Victoria Beckham, seksi oyuncu Jessica Simpson ve "Umutsuz Ev Kadınları"ndan tanıdığımız Eva Longaria'nın kuaförü Ken Pavers uzmanlık sırlarını yazdığı bir kitapla açıkladı. Jennifer Lopez, Celine Dion, Lady Gaga ve Kim Kardashian gibi ünlü yıldızlarla da çalışan Ken, "Sen Güzelsin" adlı kitabıyla kadınlara içlerindeki güzelliği ortaya çıkarmaları için mesajlar verdi. İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre Pavers`in her gün kamera karşısında olmayan ve saçları için çok fazla para harcamak istemeyen kadınlara verdiği bazı tüyolar ise şu şekilde:

"Her gün saçınızı yıkamayın, eğer mecbur kalırsanız sadece saç köklerinizi şampuanlayın; önemli bir geceden önce zeytinyağı ve su ile hazırladığınız karışımı spreyle saçınıza uygulayın. Ertesi sabah saçınızı yıkadıktan sonra saçın ne kadar sağlıklı
ve dolgun göründüğüne inanamayacaksınız."

gazeteport

Benim araştırmacı gazetecim :))))))

peki bu işlemi yaparken saç diplerine de sürüyormusun? ben yakın zamanda saç testi yaptırdım ve gözeneklerin kapalı olduğu için saçımın döküldüğünü söylediler. şimdi senin uykuladığın yöntemi uygulayım diyorum ama kapalı olan gözenekleri iyice kapatırım diye de bir şey yapmaya korkuyorum.. :18:

Ben nemli saçıma bazen şekillendirici olarak uyguluyorum.
Buna watsons dan aldığım bal maskesi de dahil.
Hem harika şekillendiriyor hem de ben nem kaybına engellediğine inanıyorum.

Burada okuduktan sonra yaptım, tabi benim saçlar örülecek kadar değil, ancak tepeme toplayabiliyorum.
Bende oğluma aldığım fakat sonradan kokusuna hayran olup el koyduğum johnson's baby bad time bakım kremi vardı.
Müthiş kokuyor
Bütün gece o kokuyla uyanıp sabah saçımı açında o hoş hafif kokuyla karşılaşmak çok hoşuma gitti, ve saçım dediğin gibi daha canlı ve parlaktı.
Tavsiyen için teşekkürler

Şimdi body lotionumdan dediğin şekilde sürdüm saçlarıma kuru ama 1 saat kadar önce yıkanmıştım.Görüntü koku harika ama sonrasında ne olacak bilemiyorum .

bunu bi yerden daha duymuştum vaseline cocoa butter kremin iyi geldiğini söylemişlerdi (denemedim) 3-4 kişi olumlu deneyebilirim

Bahsettiğiniz yöntemi bana halam söylemişti. Çok öncelerde uyguluyordum ancak size şu günlerde hem uygun fiyatlı hem de bereketli bir ürün tavsiye edebilirim. Şahsen çok memnunum. Bittiğinde tekrar tekrar almayı düşünüyorum. Saçlarımda yaşadığım tüm sorunları unuttum.. Loreal bu zamana kadar nerdeymiş diyorum resmen.. Ürün hakkında daha fazla bilgi isterseniz blogumda yazısını da yazmıştım... tıklayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…