Şuan aynı durumdayız benim de 7 gün gecikti biraz önce yaptım negatifAdetim tam 7 gün gecikti geç döllenme olmasından şüpheleniyorum aralıklı idrar testi yapıyorum silik çizgi çıkıyor ve sonrasında çok belirginleşiyor ilk fotoğraf 10-20 dakika içinde çıkan çizgi ikinci foto 3 saat sonra beliren çizgi sizce birşey varmı
Burada da çok belirginAdetim tam 7 gün gecikti geç döllenme olmasından şüpheleniyorum aralıklı idrar testi yapıyorum silik çizgi çıkıyor ve sonrasında çok belirginleşiyor ilk fotoğraf 10-20 dakika içinde çıkan çizgi ikinci foto 3 saat sonra beliren çizgi sizce birşey varmı
sabah ilk idrarla yapmama rağmen bu şekildeŞuan aynı durumdayız benim de 7 gün gecikti biraz önce yaptım negatifsabah ilk idrarla mı yapmalıyız acaba
Evet var görünüyorBurada da çok belirgin
sabah ilk idrarla yapmama rağmen bu şekilde
Sürekli bu şekilde silik çıkıyor çok kafa karıştırıyo varmı yok mu diye pozitif çıkmadan kan da vermek istemiyorumEvet var görünüyor
Sürekli çıkıyorsa vardır kan verin benceSürekli bu şekilde silik çıkıyor çok kafa karıştırıyo varmı yok mu diye pozitif çıkmadan kan da vermek istemiyorum
Başka markalarda denedim 4 farklı marka hepsinde hep silik ve gölge şeklinde 5 dakika içinde çıkıyorbu marka test sürekli silik çizgi çıkarıyor. baska marka ile deneyin
Geç döllenme olduysa kan da çıkarım ki suan daha erken olabilir miSürekli çıkıyorsa vardır kan verin bence
Geç döllenme oldu ise kan vermek şuan erken mi bugün adetim tam yedi gün geciktibu marka test sürekli silik çizgi çıkarıyor. baska marka ile deneyin
o zaman vardır. kan verin.Başka markalarda denedim 4 farklı marka hepsinde hep silik ve gölge şeklinde 5 dakika içinde çıkıyor
eğer idrar testinde çıkıyorsa kan testinde kesin çıkarGeç döllenme olduysa kan da çıkarım ki suan daha erken olabilir mi
Geç döllenme oldu ise kan vermek şuan erken mi bugün adetim tam yedi gün geciktio zaman vardır. kan verin.
Silik çıkıyor kan versem de değerim düşük çıkabilir o yüzden verip vermemek arasındayımeğer idrar testinde çıkıyorsa kan testinde kesin çıkar
doktorlar zaten test için regl gecikmesinin 7.günü yaptırın diyor.Geç döllenme oldu ise kan vermek şuan erken mi bugün adetim tam yedi gün gecikti
Tamamdır kan vermeye gidiyorum peki araştırma hastanesinde hemen verebilyor muyuz yoksa özele. Mi vereyimdoktorlar zaten test için regl gecikmesinin 7.günü yaptırın diyor.
ben hep özel acillerde verdim. hem sonuc erken çıkıyor hem de doktor onayı istenmiyor test için. devlet hastanelerinde sanırım önce doktordan onay alınıyor test için.Tamamdır kan vermeye gidiyorum peki araştırma hastanesinde hemen verebilyor muyuz yoksa özele. Mi vereyim
5 dakika sonrasi çıkan çizgiler kuruma çizgisi oluyor bende 2 test yaptım böyle çıktı hatta daha pembemsiydi kan verdim negatif çıktı inşallah senin vardırTamamdır kan vermeye gidiyorum peki araştırma hastanesinde hemen verebilyor muyuz yoksa özele. Mi vereyim