• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test bozukmu

hasret aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
63
20
3
27
Testi yaptım 5dkka içinde böyle oldu sonrada böyle oldu anlayamadm testmi bozuk hamileleik varmı

Eklentiler

• IMG_20230520_223809.jpg
    IMG_20230520_223809.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_20230520_185917.jpg
    IMG_20230520_185917.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba bence dediğin gibi test bozuk tekrarlamanda fayda var başka bir markayla denemeni tavsiye ederim yada fazla idrar damlatmış olabilirsin canım..

Erken gebelik bnce daha iyisi olur gibime geliyo ama yok galiba yaa bilemiyorum
Adetin geçtimi ben o kısmı kaçırmış olabilirim canım erken gebelikte daha net çıkabilir onlar daha hassas oluyor doğru aslında ama çok idrar damlatırsan dağılıyor test bu resimdeki gibi

Adetin geçtimi ben o kısmı kaçırmış olabilirim canım erken gebelikte daha net çıkabilir onlar daha hassas oluyor doğru aslında ama çok idrar damlatırsan dağılıyor test bu resimdeki gibi
4 gün var adetime ama belirtiler falan var o yüzden yaptım kasklarm ćok agryoo mide bulantısı falan mide yanması var bnde yaptım ama billemedim

4 gün var adetime ama belirtiler falan var o yüzden yaptım kasklarm ćok agryoo mide bulantısı falan mide yanması var bnde yaptım ama billemedim
Varsa elinde test biraz tuttuğun idrarla yapabilirsin 4 gün geçmiş zaten varsa mutlaka çıkar testte bence yada kan ver 4 gün yeterli geçikme

Back