- 22 Ocak 2023
- 63
- 20
- 3
- 27
- Konu Sahibi hasret aslan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 damla attm amaÇok damlatmışsınız
Erken gebelik bnce daha iyisi olur gibime geliyo ama yok galiba yaa bilemiyorumMerhaba bence dediğin gibi test bozuk tekrarlamanda fayda var başka bir markayla denemeni tavsiye ederim yada fazla idrar damlatmış olabilirsin canım..
Adetin geçtimi ben o kısmı kaçırmış olabilirim canım erken gebelikte daha net çıkabilir onlar daha hassas oluyor doğru aslında ama çok idrar damlatırsan dağılıyor test bu resimdeki gibiErken gebelik bnce daha iyisi olur gibime geliyo ama yok galiba yaa bilemiyorum
4 gün var adetime ama belirtiler falan var o yüzden yaptım kasklarm ćok agryoo mide bulantısı falan mide yanması var bnde yaptım ama billemedimAdetin geçtimi ben o kısmı kaçırmış olabilirim canım erken gebelikte daha net çıkabilir onlar daha hassas oluyor doğru aslında ama çok idrar damlatırsan dağılıyor test bu resimdeki gibi
Varsa elinde test biraz tuttuğun idrarla yapabilirsin 4 gün geçmiş zaten varsa mutlaka çıkar testte bence yada kan ver 4 gün yeterli geçikme4 gün var adetime ama belirtiler falan var o yüzden yaptım kasklarm ćok agryoo mide bulantısı falan mide yanması var bnde yaptım ama billemedim
Yok geçikmedi abla 4 gün sonra adet olcamVarsa elinde test biraz tuttuğun idrarla yapabilirsin 4 gün geçmiş zaten varsa mutlaka çıkar testte bence yada kan ver 4 gün yeterli geçikme
Pardon. Gülüm ya başkasıyla karıştırdım bi kişi daha senin gibi soru sormuş testle alakalı onun gecikmiş ondan 4 gün sonraysa adetin gecikirse tekrarla canım daha varmışYok geçikmedi abla 4 gün sonra adet olcam
Yok önemli değil abla yaa olur öyle şeyler ikinci bir trsti yapmaya korkuyorum ama yapçam bugünPardon. Gülüm ya başkasıyla karıştırdım bi kişi daha senin gibi soru sormuş testle alakalı onun gecikmiş ondan 4 gün sonraysa adetin gecikirse tekrarla canım daha varmış
Hadi bakalım bana da yaz merak ettimYok önemli değil abla yaa olur öyle şeyler ikinci bir trsti yapmaya korkuyorum ama yapçam bugün
İkici çizgide galiba silik çıktı abla ama max yazan yerde çktı anlamadmHadi bakalım bana da yaz merak ettim
Foto varmı canım acaba ? Bence hamilesinİkici çizgide galiba silik çıktı abla ama max yazan yerde çktı anlamadm
Anlamyom ama bi baksna abla yaaFoto varmı canım acaba ? Bence hamilesin
Canım ben göremedim başka açıdan çektiysen silik çıktıysa olabilir belki sen ordan daha net görüyosundur varsa da yoksa da hayırlısı olsun niyetimiz hep hayırlısı olsunAnlamyom ama bi baksna abla yaa
Buda erken gebelik ama bundada yok mu varmı anlayamadmCanım ben göremedim başka açıdan çektiysen silik çıktıysa olabilir belki sen ordan daha net görüyosundur varsa da yoksa da hayırlısı olsun niyetimiz hep hayırlısı olsun
Ben gölge gördüm ama kuruma çizgisi mi emin olamadım bence adetini bekle artık olmazsan tekrarlarsınBuda erken gebelik ama bundada yok mu varmı anlayamadm