Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar, bu sabah test yaptım şüphelerimden dolayı, ama sonuç bu şekilde çıktı. 4-5 damla sabah ilk idrarla yapıldı. Hamile olma ihtimalim var mıdır? İlk defa yaptım biraz tecrübesizim.
Merhaba test bozuk gibi duruyor. Yada siz içine çok idrar damlatmışsınız dağılmış. Yarın sabah testi tekrar yapın. Gönlünüzden ne geçiyorsa RABBİM nasip etsin. İnşallah
Merhaba test bozuk gibi duruyor. Yada siz içine çok idrar damlatmışsınız dağılmış. Yarın sabah testi tekrar yapın. Gönlünüzden ne geçiyorsa RABBİM nasip etsin. İnşallah
Eki Görüntüle 2752356 merhabalar, bu sabah test yaptım şüphelerimden dolayı, ama sonuç bu şekilde çıktı. 4-5 damla sabah ilk idrarla yapıldı. Hamile olma ihtimalim var mıdır? İlk defa yaptım biraz tecrübesizim.
Bende de ilk yaptığımda bu şekilde olmuştu bozuktu sonucum negatifti benimde şuan 20 gün adetim geçti hiç adet belirtileri yok ama 7. Gün test yapmıştın venagetif çıkmıştı bu ay hsg filmi çektirmiştim ona bağlıyorum rabbim gönlüne göre versin
Bende de ilk yaptığımda bu şekilde olmuştu bozuktu sonucum negatifti benimde şuan 20 gün adetim geçti hiç adet belirtileri yok ama 7. Gün test yapmıştın venagetif çıkmıştı bu ay hsg filmi çektirmiştim ona bağlıyorum rabbim gönlüne göre versin
Sitede yeniyim kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı .. allahtan asla Ümit kesilmez duanın gücüne inanın. İnşallah en hayırlı ve yakın zamanda beklediğiniz gün gelir