• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Test Biri pozitif biri neqatif🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
30
Merhaba kızlar. İki gün arayla test yaptım. Erken gebelik testinde silik cizgi cikti.2 gün sonra daha iyi ve pahalı hemde haftasına kadar gösteren test aldım ama hamile değilsin yazdı. Bilemedim hangisi doğru

Eklentiler

• D2422410-74D3-4951-A969-16499CF72422.webp
    D2422410-74D3-4951-A969-16499CF72422.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 253
Merhaba kızlar. İki gün arayla test yaptım. Erken gebelik testinde silik cizgi cikti.2 gün sonra daha iyi ve pahalı hemde haftasına kadar gösteren test aldım ama hamile değilsin yazdı. Bilemedim hangisi doğru
Canım iki tane farklı test yapmışsın. Ondan bir şey diyemem. Aynı test olsaydı ikisi aynı sonuç verseydi o zaman daha net olurdu kan verirdin. Bata kaç gün var. Keske kaset test Alsan. Ben adete üç gün varken ogrendim kaset testle. Kaswt teste güvenim daha fazla nedense.

Canım iki tane farklı test yapmışsın. Ondan bir şey diyemem. Aynı test olsaydı ikisi aynı sonuç verseydi o zaman daha net olurdu kan verirdin. Bata kaç gün var. Keske kaset test Alsan. Ben adete üç gün varken ogrendim kaset testle. Kaswt teste güvenim daha fazla nedense.
3 gün var bugun. Umudum kalmadı.yeniden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum((

3 gün var bugun. Umudum kalmadı.yeniden hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum((
Vardır inşallah üzülme. Yoksa da daha zamanı degildir. Her şey Allahtan değil mi. Siz bi kaset test daha deneyin beni dinleyin. Eğer tek çizgiyse bekleyin kan vermeyin ( geç döllenme olabilir adet gecikmesini beklersiniz) eğer silik bile olsa çizgi varsa ne yapacağınızı biliyosunuz hemen beta baktırmaya gidin🌺

Evet elbetdeki öyle ama isteyince 2 yıldır bide. Sabırsızlanıyorum. Bu test ovulasyon testi 26 27 si folekul patladı.o günleri değerlendirdim.geçte döllenme olamaz adetin 9 10 cu günleriydi. Bence yok o tüzden cıkmıyor. Bu akşam bir tanede kaset denerim hayırlısı inşAllah

Eklentiler

• E1E5534E-B4B0-45B8-A68E-CDBAC6B8F348.webp
    E1E5534E-B4B0-45B8-A68E-CDBAC6B8F348.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 210
Back
X