- 20 Haziran 2019
- 373
- 93
- 18
- 32
- Konu Sahibi Seda yener
-
Var canım hayırlısıyla kucağına Almakta nasip olsunMerhabalar dün paylaşım da bulundum test çift çıktı ama bilemedim inanamadım bu gün tekrara yaptım testi birinci olan düne ait ikinci resim ise bugüne ait
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin kan testi ver bence yarın en kesin sonucu o söylerMerhabalar dün paylaşım da bulundum test çift çıktı ama bilemedim inanamadım bu gün tekrara yaptım testi birinci olan düne ait ikinci resim ise bugüne ait
Ayyyy çok teşekkürVar canım hayırlısıyla kucağına Almakta nasip olsun♡
Umarım öyledir yarın kan vericemHamilesiniz.
Valla bilemedim bende dünkü resim de bu kadar koyu değildi dura dura koyulaştıTestler pozitif duruyor fakat bugün ki düne göre daha silik çıkmış sanki
Evetİdrarın ilk idrar olup olmamasında etkiler testin koyuluğunu canım bu aklında olsun ilk idrarla yaparsan hepsi aynı çıkar
Bakıcamyarın kana da gidicem şuan 2 gün gecikmeliyimYarın tekrar test yapın koyulaşma vardı bakın
Bazı testler sorunlu dedi herkes başka marka ile dene dendi o yüzden farklı marka aldım canımEvet
Birde aynı marka test ile yapın
Canım gebelik var gibi ama koyulaşma olmalı gün geçtikçeBakıcamyarın kana da gidicem şuan 2 gün gecikmeliyim
Bazı testler sorunlu dedi herkes başka marka ile dene dendi o yüzden farklı marka aldımEvet
Birde aynı marka test ile yapın
Yarın gidicem umarım olumsuz birsey olmazCanım gebelik var gibi ama koyulaşma olmalı gün geçtikçe
Korkutmak istemem ama değerde düşme oldugununda test silik çıkmaya başlar
Kan verip emin olun sonra da Dr gidin
Aşırı iştah artışı göğüs agrısı inanılmaz şiş göğüsler.Belirtilerin varmi
Bence hiç moralini bozma canım dünden daha koyu gibi geldi bana. Kan testi ile netleşir zatenAşırı iştah artışı göğüs agrısı inanılmaz şiş göğüsler.
bugğn de Az az kasık agırısı gelip gidiyor başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?