Bak sana ben kendi olumlamalarimi atayim onlari kagida yaz her sabah aynada gozlerine bak tamammi eğer gözlerin sana sinirli bakiyorsa düzelecek sinirlenme diyeceksin üzgün bakıyorsa üzülme duzelecez diyeceksin ve şimdi sana kağıtları atıyorum onlari yap hergun dualarida oku tamammi bak ben 1 aydir yapıyorum cok rahatim bedenimi serbest birakmayi hayatin tadini cikartmayi unutmuşum megerse hep kendimden fedakarlık yaptigimi fark ettim sebepsiz yere 8 yil bebek bebek diye diye gecirmisim ömrümü ona fark ettim yani kendimi baya bu yontemle duzelttim birde evde sessiz yere geç serap kök ac Youtube dan izle guzel guzel hayaller kur sonra hayatinda nelerin degistiginin farkina varacaksin özelden aticam sana olumlamalarimi ama kesinlikle olmayacak demeyeceksin şimdi ben bunu neden yapıyorum diye sorarsa soyleyim gecen sene karnimda bebegim öldüğünde dr bana dediki doğa evren istememis vucuduna aykiri gelmiş bu bebek doğayla calisamamis dedi bende dedimki ulan bu dr manyakmi delimi benim acim var bana neler söylüyor megerse hakliymis olumlamalar sayesinde öğrendim ha birde atalarimizdan tanimadigimiz gormedigimiz biriside mesela kısır diyelim onun karmasi bizlere bulasiyormus onuda öğrendim karmayi ben bu ay bozdum serap kök sayesinde sende yap şimdi atıyorum kağıtları ama mutlaka hergun yapmalisin farki kendin göreceksin