- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 38
- 26
- Konu Sahibi Fatma22211
-
Adetin gecikmismiydi canım inşallah vardır aminnŞimdi sağlıkocağındayım kan ve idrar tahlili vericem canım
Tamam canım 6 gün gecikmem varAdetin gecikmismiydi canım inşallah vardır aminnhayırlı haberlerini alalım inşallah buraya beni etiketleyip haber versen aynı durumdayiz
İnşallah güzel sonuçlar alirsin canım benim adete 4 gün var dahaTamam canım 6 gün gecikmem varsonuç çıkınca atarım
Senin biraz varmış canım beklemekten zarar gelmez inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sonucu bekliyorm hala çıkmadıİnşallah güzel sonuçlar alirsin canım benim adete 4 gün var daha
Bende bekleyim diyorum oğlumda geç döllenme olmustu belki geç döllenme de olabilir diye bekleyim adet tarihini diyorum insallah canım güzel sonuçlar çıkarSenin biraz varmış canım beklemekten zarar gelmez inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sonucu bekliyorm hala çıkmadı
Canım sonucun ciktimiSenin biraz varmış canım beklemekten zarar gelmez inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sonucu bekliyorm hala çıkmadı
Testlere güven olmadığından değil canım içinde bende dahil çok sabırsız davrandığımızdan oluyor bunlar biraz sabır etsek aslında doğruyu görücez ama işte annelik iç güdüsü ve olması ihtimali daha baskın geliyor insanaBen 3 kez suya tuttum.gitmedi yumurtlamanin 10 cu günü adete 6 gün varken yaptım dün ya bugün erken gebelik birde kaset denedim ikiside negatif çıktı anlamadım testlere artık guven olmuyor
Doğru söylüyorsun yarin bat günüm bakalım olacakmiyimTestlere güven olmadığından değil canım içinde bende dahil çok sabırsız davrandığımızdan oluyor bunlar biraz sabır etsek aslında doğruyu görücez ama işte annelik iç güdüsü ve olması ihtimali daha baskın geliyor insana
Bende kafayı yemediysem var gibi görünüyorKızlar silik çizgi var mı yoksa ben kafayı mı yedim
Ne oldu durumunDoğru söylüyorsun yarin bat günüm bakalım olacakmiyim
Regl oldum malesefNe oldu durumun
Üzülme canım kadınlar ne kadar üzülsede .Regl oldum malesef
Canım naptın sonuç ne çıktı ?Senin biraz varmış canım beklemekten zarar gelmez inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sonucu bekliyorm hala çıkmadı
Pcos var ya burda kendiliginden o kadar çok hamile kalanı okudumki pcos olup neden ben hep tedaviye ihtiyaç duyuyorum diye üzülüyorum napsam kendiliğinden olmuyorÜzülme canım kadınlar ne kadar üzülsede .
Adeti bittikten sonra bu kış ayında yeşeren umudu tekrar yeşerecektir merak etme. Bir sağlık sorunun olmadığı sürece her zaman da umut vardır
Merak etme canım hiçbirşey in hastalıkla alakası yok benim hiçbirşey im yokken 2 senedir çocuğum olmuyor. 5 ay önce tedaviyle bir kere oldu onunda kalbi durdu düşük yaptım. O yüzden üzülme Allah herşeyin en iyisini biliyor. Hatta dün bir yorum okudum kadın Ella kullandığı halde hamile kalmış.Pcos var ya burda kendiliginden o kadar çok hamile kalanı okudumki pcos olup neden ben hep tedaviye ihtiyaç duyuyorum diye üzülüyorum napsam kendiliğinden olmuyor
Tabi herşeyin bı vakti zamanı var inşallah en kısa zamanda sanada tekrardan nasip olur canımMerak etme canım hiçbirşey in hastalıkla alakası yok benim hiçbirşey im yokken 2 senedir çocuğum olmuyor. 5 ay önce tedaviyle bir kere oldu onunda kalbi durdu düşük yaptım. O yüzden üzülme Allah herşeyin en iyisini biliyor. Hatta dün bir yorum okudum kadın Ella kullandığı halde hamile kalmış.
Amin inşallah isteyen herkese nasip eder rabbimTabi herşeyin bı vakti zamanı var inşallah en kısa zamanda sanada tekrardan nasip olur canım
Maalesef canım regl oldum artık bu ay denicezCanım naptın sonuç ne çıktı ?
Hayırlısı olsun canım benimde gecikmemin 2. günü bugün sabah test yaptım negatifMaalesef canım regl oldum artık bu ay denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?