- 7 Ocak 2024
- 13
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi Fatma22211
-
Yok güvenilir test ama bilmiyorum ya umutlanmak da istemiyorumBenim de öyle oldu, testiniz yalancı pozitif çıkaran testlerden değilse (artımed gibi) kimyasal gebelik de olabilir
Testin fotoğradı varmı canım kanaman dediğin gibiydi gebelik belirtisi de olabilir
Yok güvenilir test ama bilmiyorum ya umutlanmak da istemiyorum
Canım teste bir damla su damlat silik liği giderse negatif kuruma çizgisidir eğer gitmezse pozitif tır su uygulama yöntemi doğru sonucu gösteriyor dene bir ona göre hareket edersinBak canım böyle telefonda tam gözükmüyo ama ben bakınca belli oluyo
Çok geçmiş olsun inşallah benim de öyle değildirBenimde öyle oldu maalesef dış gebelik yaşadım umarım sizinde öyle değildir mutlaka beta baktırın kanamanız normal regl gibiyse
tamam canım deniyim sana da haber veririmCanım teste bir damla su damlat silik liği giderse negatif kuruma çizgisidir eğer gitmezse pozitif tır su uygulama yöntemi doğru sonucu gösteriyor dene bir ona göre hareket edersin
Tamam canımTeşekkür ederim umarım öyle değildir testim artımed olmasın ve talimatlarına uy testin benide etiketle olur mu sonucunu
Canım teste bir damla su damlat silik liği giderse negatif kuruma çizgisidir eğer gitmezse pozitif tır su uygulama yöntemi doğru sonucu gösteriyor dene bir ona göre hareket edersin
Silik çizgi tamamen gitti çok üzüldüm şuanCanım teste bir damla su damlat silik liği giderse negatif kuruma çizgisidir eğer gitmezse pozitif tır su uygulama yöntemi doğru sonucu gösteriyor dene bir ona göre hareket edersin
Ben 3 kez suya tuttum.gitmedi yumurtlamanin 10 cu günü adete 6 gün varken yaptım dün ya bugün erken gebelik birde kaset denedim ikiside negatif çıktı anlamadım testlere artık guven olmuyorCanım teste bir damla su damlat silik liği giderse negatif kuruma çizgisidir eğer gitmezse pozitif tır su uygulama yöntemi doğru sonucu gösteriyor dene bir ona göre hareket edersin
Evet testlere güven olmuyor en iyisi biz gidip kan verelimBen 3 kez suya tuttum.gitmedi yumurtlamanin 10 cu günü adete 6 gün varken yaptım dün ya bugün erken gebelik birde kaset denedim ikiside negatif çıktı anlamadım testlere artık guven olmuyor
reglimede 4 gün kaldı ya yarın sabah yada salı gidip vermeyi düşünüyorum bende haberdar edelim birbirimizi inşallah vardır ikimizinde bütün test yapıp silik çıkanları daEvet testlere güven olmuyor en iyisi biz gidip kan verelim
Canım seninde silikti noldu suylada gitmemisti siliklik demi benim yarim saat sonra ikinci cizgi çıkmışti 3 4 kez suya tuttum gitmedi bugün erken gebelik birde kaset yaptım negatif çıktı anlam veremiyorumCanım teste bir damla su damlat silik liği giderse negatif kuruma çizgisidir eğer gitmezse pozitif tır su uygulama yöntemi doğru sonucu gösteriyor dene bir ona göre hareket edersin
Ozaman kuruma çizgisiymiş maalesefSilik çizgi tamamen gitti çok üzüldüm şuan
İnşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinreglimede 4 gün kaldı ya yarın sabah yada salı gidip vermeyi düşünüyorum bende haberdar edelim birbirimizi inşallah vardır ikimizinde bütün test yapıp silik çıkanları da
hâlâ bi umut belki tutunma kanamasıdır dye düşünüyorum kötü düşünmek de istemiyorum amaOzaman kuruma çizgisiymiş maalesefRabbim sağlıkla sıhhatle nasip eylesin
Kan vericem canım zaten 6. Gün gecikmem var en net kanda çıkar inşallah bakalımCanım seninde silikti noldu suylada gitmemisti siliklik demi benim yarim saat sonra ikinci cizgi çıkmışti 3 4 kez suya tuttum gitmedi bugün erken gebelik birde kaset yaptım negatif çıktı anlam veremiyorum
Şimdi sağlıkocağındayım kan ve idrar tahlili vericem canımCanım seninde silikti noldu suylada gitmemisti siliklik demi benim yarim saat sonra ikinci cizgi çıkmışti 3 4 kez suya tuttum gitmedi bugün erken gebelik birde kaset yaptım negatif çıktı anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?