tess gerritsen kitapları arıyorum..

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
kızlar ben tess gerritsenin kan gölü,mefisto kulubu,cerrah,çırak ikiz bedenleri okudum bu kadının kitaplarına hastayım elinde bu kitaplardan başka kitabı olnlar varsa almak isterim buralarda yok da.....

kızlar ben tess gerritsenin kan gölü,mefisto kulubu,cerrah,çırak ikiz bedenleri okudum bu kadının kitaplarına hastayım elinde bu kitaplardan başka kitabı olnlar varsa almak isterim buralarda yok da.....

canım bende hastasıyım o kadının ve elimde bir kaçtane var :)

merhaba ben de cerrah kitabını arıyorum bu yazarın.
dün giresundan cep boy günahkar kitabını aldım.bir de çırak kitabı da vardı.
3 cep boy kitap 10 tl.idi.eğer mümkünse elinizde olan kitaplardan cerrahı takas edebiliriz günahkarla
omazsa ücretli de olabilir.umarım bu mesajıma cevap verirsiniz yakın bir zamanda

Cerrah kitabı var bende.Normal boy.Çırak ile takas yaparım hala elinizdeyse.

Son düzenleme:
Cerrah kitabı var bende.Normal boy.Çırak ile takas yaparım hala elinizdeyse.

ben de çırak kitabı yok,günahkar var onu okuyorum şuan az kaldı bitmesine
kusura bakmayın yanlış yazmışım yukardaki yazımda.bu kitapları alırken çırak kitabı da vardı ama ben almadım.bir sürü de vardı 1 ay önce almıştım.bu arada bu kitapların hepsi cep boy
ben de ilk önce cerrahı okuyup sonra çırak kitabını okumak istiyorum o yüzden arıyorum

Son düzenleme:
tamam,bitirdiğinizde görüşelim o zaman;günahkarı da okumadım.adı hoşuma gitmediği için çırak'ı tercih etmiştim...

çırak,cerrah ın devamı formunda kitap arkadaşlar.cerrahı okursanız mutlaka çırağa devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…