• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesisat...

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
2 aylık evliyken evden aşağıya su akması sebebiyle koridor tamamen kazılmıştı. ev eskiydi tesisati yenilemiştik.

2 yıl önce aldığımız şimdiki evde banyodan aşağıya su akıyormuş. yeni evin tesisati mi bozulur. komşu yine aradı kullanmadigimiz halde halen akıyor dedi. temiz su borusu su sizdiriyordur diye vanadan kapadım.

banyom kirilacak ya çok sinirliyim.

zaman kavramını evliliğin üzerinden vermen çok hoş olmuş :)

arkadaşlar bende aynı dertten muzdariptim salonumun tavanının köşesinden su sızıntısı vardı tavanın rengide hafif sarımtrak binam eski olduğundan dolayı su kaçağı olduğunu düşündük ve internet üzerinden.... arkadaşlar kırmadan dökmeden su kaçağını tespit edip tamir ettiler eğer sizde istanbul'da yaşıyorsanız ....tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Su tesisatlarındaki tıkanıklıkların yerini bulmak için artık deneme yanılma yöntemiyle tahmine göre her duvarı kırma dönemi geride kaldı. Bundan böyle evler inşaat alanına dönmeyecek. Son teknoloji ürünü kameralı kanal görüntüleme sistemi kullanılarak sızıntı yeri tesbit ediliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X