- Konu Sahibi MissBiricik
-
tokayla değil kafamın üst kısmında lastikle topluyorum, sonra bir yazma takıyorum üstünede bone, bazende iki taraftan örüyorum, tokayla kafamın üstüne topluyorum, sonra eşarp sarıyorum o şekilde bağlıyorum, bu şekilde saçlarım karışmıyor birbirine
ananda ne inayçıymış yahu versin daasempatiksalakcinnikızlar yha hiç birinizin durumu benden vahim olamaz.. adam nisanda 31 yaşında olucak.. ailesi baskı yapıyor gidelim diye annem vermem diyoreyvahedigeldismileen sonunda alcam boşhçamı kaçıcam:jeyyar:
evet ya eklesinler sırf guzel modeller yok diye evlenince kapancam bile diyodum ne cahilmişim:umursamaz:
hayırlı olsun topik:):)benim gelin olma durumu uzak bir ihtimal şimdilerde amasempatiksalakcinni
benimkide 26 yaşinda ailesi söz yapalım tutturdu benimkiler kucuksun diyo kucuk abim desen onun haberi yok olsa olay cıkartır kucuk abim dediğime bakmayın 30 yaşinda:çok üzgünüm:cok zor ya evlendiğimiz gunleri gorcezmi acep talyamkafamçokkarıştı
ananda ne inayçıymış yahu versin daasempatiksalakcinni
bi arkadaşta vardı senin düşündüğün gibi düşünmüş evlendikten sonra kapancam diyodu güzel gelinlik yok diyelmaz:
ne çabuk ilerliyo sayfa oyh yetişemiyomm
kendi gelinlik resmim vardı bi kaç dene mailimde ekliyim cimcimecim bakıver kaldırıcam
ne çabuk ilerliyo sayfa oyh yetişemiyomm
kendi gelinlik resmim vardı bi kaç dene mailimde ekliyim cimcimecim bakıver kaldırıcam
valla benim umudum var hala..pozitif düşünüyorumbilmiyorumkismile
cimcimem şöyleki eğitim,,yaş memleket gibi nedenleri sorun ediyor.. birde ablam var benden büyük:dilcikar:
cimcimem şöyleki eğitim,,yaş memleket gibi nedenleri sorun ediyor.. birde ablam var benden büyük:dilcikar:
inşllh gelir o günlerdebenimkide 26 yaşinda ailesi söz yapalım tutturdu benimkiler kucuksun diyo kucuk abim desen onun haberi yok olsa olay cıkartır kucuk abim dediğime bakmayın 30 yaşinda:çok üzgünüm:cok zor ya evlendiğimiz gunleri gorcezmi acep talyamkafamçokkarıştı
bu topuz için birde kirpi ipten toka örüp takıyorlar.. topuz yapmıyorlar kısa saçlılar onu takıyorlar...
kızlar ben birde eşarplarımın katlama kısmını sabunlayıp ütülüyorum.. hani dantel kolalarlarya öyle sert oluyor.. ve hiç bozulmuyor çokta kolay yapılıyor..zemuszemus
hoşgeldin cnma.s.
hadi bekliyoruuzne çabuk ilerliyo sayfa oyh yetişemiyomm
bende bekledim cnm biri topik açar diye baktım yok açtım inşllh son olurkaydirigubbakcemile5bu arada topiğimiz hayırlı olsun dağılcaz diye korkuyordum sağol biricikim
hahahayy evde köle gibi çalışıyorum gözüne gireyim diye ama yok yemiyor hatta işine geliyor
cankız maşallahhama bende düğündeki halini daha çok beğendim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?