Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

niye küstün yahu.. gerçi kesin bi eşşeklik yapmıştır.. erkeklerin hepsi aynı canım.. can çıkmayınca huy çıkmaz.. benim de yarı ömrümü götürdü bizim ki

ya varya bunları böyle boş bi alana toplayıp başlarından aşşa benzini döküüüüp keyifle tutuşmalarını bekliceksin elinede bi tabak çekirdek ooooh yalvarsınlar orda köpolar

iti an ............tövbe rabbime ya aşkım nasılsın dio ne dersiniz şimdi ben okadar sabırlı bi insanmıyım ya burdan doğru iki kurşun yollasam

kızz seninki uyumuş uyanmış kavga ettiğinizi unutmuşmu yoksakaydirigubbakcemile3

ne oldu tatlım aileyle tanışçaktın sende geliyorlarmıı:kedi:

nerdeeeeeee klava: şubattı mart oldu ya.. martın 15i yıldönümümüz,14ü pazar a geliyo..o gün için geliriz dedi.. geçen gün de annesiyle konuşmuş..annesi de "dur bakalım havalr düzelsin bi" demiş.. hani kardan yollar kapalı ya canım,ondan herhalde Çok üzgünüm çoook

ya varya bunları böyle boş bi alana toplayıp başlarından aşşa benzini döküüüüp keyifle tutuşmalarını bekliceksin elinede bi tabak çekirdek ooooh yalvarsınlar orda köpolar

:roflol: hay sen çok yaşa.. ay bide bişi olmamış gibi davranmazlar mı.. deli oluyrum deliiiiiiii:mymeka:

kızz aslında feci tırsıyorum belli etmiyorum hee... bazende diyorum bekleme gelsin birileri çarpsınn bul bir ağaç sen dal direk...zemuszemus

aaaaaaaaaa bizimde 15martta 2.yıl

kızım gerekirse greyder tutsun açsın yollarıı... kaynanaya bak helesengözlerimebaksanab

of ya bekarlık sultanlık ya talyacan öldürdğn beni:roflol: uyusa uyansa iyi huyuna tükürdüğüm tartışmanın ortasında cevap vermio bana sonra 2 3 saat sonra aşkım nasılsın salaaaaaaak geber neymiş beni kırmak istemiomuş ozman ay saol ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…