- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.101
niye küstün yahu.. gerçi kesin bi eşşeklik yapmıştır.. erkeklerin hepsi aynı canım.. can çıkmayınca huy çıkmaz.. benim de yarı ömrümü götürdü bizim ki
iti an ............tövbe rabbime ya aşkım nasılsın dio ne dersiniz şimdi ben okadar sabırlı bi insanmıyım ya burdan doğru iki kurşun yollasam
ne oldu tatlım aileyle tanışçaktın sende geliyorlarmıı:kedi:
sultan ımmmmmmmmmmmmmm.. senin ex-odun aradı mı bi daha :mymeka:
ya varya bunları böyle boş bi alana toplayıp başlarından aşşa benzini döküüüüp keyifle tutuşmalarını bekliceksin elinede bi tabak çekirdek ooooh yalvarsınlar orda köpolar
haklisin bebegimmmmmmmmmmmm :asigim: Şeniz masallahhh zemuszemus bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: giz kopuommmmmmmmmmmmmmmmmmm yavas gittttttt :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay nasil güldüm manyak,mesaja bak, "bugunde öldüremedin" hahahahayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :roflol:
nerdeeeeeeeklava: şubattı mart oldu ya.. martın 15i yıldönümümüz,14ü pazar a geliyo..o gün için geliriz dedi.. geçen gün de annesiyle konuşmuş..annesi de "dur bakalım havalr düzelsin bi" demiş.. hani kardan yollar kapalı ya canım,ondan herhalde Çok üzgünüm çoook
nerdeeeeeeeklava: şubattı mart oldu ya.. martın 15i yıldönümümüz,14ü pazar a geliyo..o gün için geliriz dedi.. geçen gün de annesiyle konuşmuş..annesi de "dur bakalım havalr düzelsin bi" demiş.. hani kardan yollar kapalı ya canım,ondan herhalde Çok üzgünüm çoook
yok bacim hic hatirlatma valla aramadi, aramasinda, allaha yakin olsun bana uzak kötükedihüso
yok bacim hic hatirlatma valla aramadi, aramasinda, allaha yakin olsun bana uzak kötükedihüso
kızım gerekirse greyder tutsun açsın yollarıı... kaynanaya bak helesengözlerimebaksanab
deli talya:roflol::roflol: nasıl matrak bi ilişki bu
kız ortada kar kış yok zaten..günlük güneşlik her yer de.. uyuzluğuna mı yapıyo bilmiyorum.. ah bi gelse de tanısam şu kadını sempatiksalakcinni
hahahahyyy öyle valla zemuszemus ama hiç küs uyumadık bakk akşam canıma teşebbüs etti deliii şimdi barıştıkkbilmiyorumkismile
aaaaaaaaaa bizimde 15martta 2.yıl
kız ortada kar kış yok zaten..günlük güneşlik her yer de.. uyuzluğuna mı yapıyo bilmiyorum.. ah bi gelse de tanısam şu kadını sempatiksalakcinni
seninki tam kaygana heekaydirigubbakcemile3
abowwww yıldönümdaşım benim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?