Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ya benimde haziran sonunda istenme olayı olcak sözle nişan bir arada olsun diyorum aile arasında nasıl olur sizce kızlar....

Canım benimde haziran sonu nişanım olacak :))
Sözüm aile arasında oldu, nişanda aile arasında olacak, bizimkiler biraz kalabalık olduğu
için zorlandık ama yinede çok güzeldi, aslında ikisinide bir arada yapmadığımıza pişmanız ikiside bir arada çıkacaktı...
Belkide hayırlısı böyleymiş

Canım yeni msj yazıldığında forum başlığı koyu renk oluyor, zamanla çözersin merak etme

canım haklısın ya bende aile arasında yapıcam öyle nişanı ayrı falan yapmam herhalde off bir sürü ayrıntı falan

yani bende sade bişiy olsun diyorum söz ve nişanı ama benimki anlamıyo sanki gizliyormuşum neden fazla kimseyi çağırmak istemiyormuşum:))))))))))))

Seninki yine iyiymiş, benimki evde yapalım ama her akrabamızı çağıralım diyo bizikilerde baya kalabalık eve hayatta sığmayız.
Bende resti çektim tabi, bütün akrabalarını çağıracaksan büyük nişan yapıcaz dedim, şimdi sadece ablaları ve teyzeleri gelecek...

Çevremde kim evlenmek üzere ise inan hepsi aynı sıkıntıyı yaşıyor.
Daha dün bir arakadaşım aradı, 23 mayısta düğünü var, "kaç kere kavga edip ayrılmaya kalktık" dedi...
Ama evlenince rahatlıyorlar...

bende baktım kavga etmeye başladık herşeyi saldım akışına bıraktım nasılsa ne kadar çırpınsam istediğim gibi olmuyo bende boşver napiyim huzurumdan önemli değil yaaaa

keşke bende boşverebilsem
insan küçük yaştan beri hayallerini süsleyen ve herşeyini evliliğe gçre ayarlarken böyle şeyler yaşamak çok üzüyor
zaten ilk başlarda da çok üzülmüştüm
şu an nişanlımla aramız limoni ve nikaha 18 gün kaldı
af ya nerde hata yapıyorum anlamıyorum

ılk başlarda neye üzüldünki, bide biz bayanlar bir kere evlendiğimizi düşünerek herşey eksiksiz olsun istiyoruz, ama erkekler için bazı konular çok gereksiz...
Mesela benim sözlüm nişanlığı almanın parayı çöpe atmak olacağını düşünüyor, bense bir kere nişanlanacağımı düşünerek istediğim model olsun istiyorum

bu kadar inat etmeyin ortak noktayı bulun sadece kendinize ediyorsunuz inan başka bişey değil...nasılsa herşey 4/4lük olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…