Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

evet cnm 3 yıldır pardesülüyüm
bu yaz memlekete gidicez ve orda hiçbi kız da pardesü yok bende uzun hırka almak istiyorum kararsızım yaa:1ninca:

boşver cnm yaaa hiçbir kızda olmasın pardesü
sende çıkarma sakın pardesünü

hekes kendinden sorumludur
ALLAH rızası için çıkarma cnm yaa ,sen yoluna devam et ,bakma başkalarına ,şeytanın vesvesesi bunlar

o kızlara niye uyasınki dime ama

nacizana fikrim umarım kırılmazsın :1hug:

Doğru ykz ablacım zaten bunlar rahatlatıyo beni opuyorumnanaktan
Bende bu sene trençkot giymeye başladım artık uzun giyicem nasipse, bilinçlendikçe kendime daha çok dikkat ediyorum.

kahvaltıya mı gittiniz kızlar yaw :)
ben sabahın nurunda saat 6 50 de kahvaltı yapıyorum
ben çoktan yaptım kahvaltımı hatta yine acıktımohaoldumsmile

alıntı yapma cnm silicem

Son düzenleme:
Canım bilinçli bir halk değiliz bence tüm sorunlar bu yüzden.
Genç kızlarımızı bu şekilde giyindikleri için uyarmak ve bilinçlendirmek yerine yanlış kelimeler sarfediyoruz buda karşıdakinin ters tepki vermesine sebep oluyor.
Ben her zaman kendimden pay biçerim, ilk kapandığım yıllara nazaran şuan çok daha bilinçliyim ve yaptıklarımı birilerinin baskısı ile değil Allah rızası için yapıyorum.

evet cimcime halk çok bilinçsiz sadece kapalılar ama hakkını tam anlamıyla veren lerin sayısı çok azdır eminim..
bende tam anlamıyla hakkını verdiğime inanmıyorum açıkçası pardesü giymek tam anlamıyla örtünmek değil asıl dinimizde cilvab var çok eksikleerimiz var çook görmediğimiz...

hani Efendimiz sav in bir hadisi şerifi varya,
sebep olan yapan gibidir diye,
kim hayırlı bir yol açarsa o yolda yürüyenlerin sevaplarını kazanır, kim şerli bir yol açarsa o yolda gidenlerin günahlarını kazanır

o yüzden biz hayır düşünelim hayır yapalım, bütün insanlara örnek olalım inş.
çünki, diğer insanlar kapandıktan sonra insanı hiç birşeye bakmadan alim ilan ediyor
ne yaparsan dinine veriyor...

ne olduki namaz kılamıyormusun??
Yada kaçırdığım bişeymi var
:uhm:

kılıyorum da canım, o gün gelinlikle nasıl kılıcam onu düşünüyorum
zor olacak da ondan
oturarak mı kılayım yoksa öğle ile ikindiyi birleştiremyyimmi
tam bi fıkhi bilgimde yok açıkçası
nur forumdaki hocama bir sorayım bakalım :)

günaydın hanımlar...

şampucum hayırlı olsun güle güle giyin pardesünü.. geçen gün kuzende almıştı armineden.. pudra rengi çok hoş heveslendim denedim.. ama ayaklarıma dolandı sankii.. hiç rahat edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…