Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Gün dogmadan neler dogar bilinmez,
hayata sevgiye hemen küsülmez,
kaybetmeden kiymet zaten bilinmez,
yikilmak yok öylee hemen arkadassssssssssssss mafoldumben

ya cnm biliyosun ben Trden biriyle konusuyorum.. surekli seni tr ye vermem diyip duruyor.. kafayi yicem varya

evet canim zaten tahmin etmistim ondan oldugunu..
peki sen ne düsünüyorsun, türkiyede yapabilirmisin sence ??
yani annenide anliyabiliyorum bi yandan cünkü cok uzak olcaksiniz :1no2:

evet canim zaten tahmin etmistim ondan oldugunu..
peki sen ne düsünüyorsun, türkiyede yapabilirmisin sence ??
yani annenide anliyabiliyorum bi yandan cünkü cok uzak olcaksiniz :1no2:

ya canim zaten o buraya gelmek istemiyor.. hem gelmek istese artik yeni yasa cikti 24 yasinda olmadan getiremiyosun.. onceden 21 yasindan sonra getirebiliyordun hollandaya ama artik yas siniri 24 e cikti.. oda gelmek istemiyor zaten hollandaya.. ben gecen yil 4 ay kaldim turkiyede.. az cok tecrubem var.. annem sadece uzak oldugu icin istemiyor.. uzak olmasa bu kadar sorun yapmazdi.. bilmiyorum kafam zaten cok karisik annem boyle yaptikca delleniyorum :çok üzgünüm:

tabi annemide anliyorum uzaklara vermek istemiyor.. peki sen niye uzaklara gittin dedigimdede kaderim boyleymis diyo.. ee belki benimde kaderim boyledir bilemezsin ki.. bi konustugumuzda positif elektirik aliyorum annemde bi baska gunde negatif konusuyor.. anlamadim gitti ya

caydirmaya calisiyo zaten.. simdi can ahmet beni hergun sabah namazina kaldiriyor.. dunde kalkamadim.. annem diyorki hayirdir ya kalkamadin namaza boyle bi gorsen guluyor yani.. ( ayrildik felan zannetti sanirim :) ) bende yok dedim sadece kalkamadik... gecen konustugumuzda tamam konusun diyodu.. bu kezde telefonla konustugumu gorunce kapat artik neden konusuyosun.. sana netten konus dedim telefondan konus demedim diyor.. ya anne o ariyor dedim olsun oda aramaisn dedi.. ne bileyim ya..

onu tanimadigi icin cok tedirgin simdi onada hak veriyorum ama bu kadarda moralimi bozmasin yani :umursamaz: neyse canim ben yatiyorum hayirli gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…