Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

mrb guzumm naber... ya pcde iş var ekran açık ama bakamıyorumki tatlım nasılsın ne var iyi kötü dökül bakem bebemaklinialirimsmile

ee iş kadınının hali bi başka:hulya:
bende napıyım cnm yaa dolaştım geldim bi bakayım dedim öyle işte senden ne var ne yok ekşın mekşınaklinialirimsmile

ee iş kadınının hali bi başka:hulya:
bende napıyım cnm yaa dolaştım geldim bi bakayım dedim öyle işte senden ne var ne yok ekşın mekşınaklinialirimsmile

canım biri geldi çıktım mecbur pcde işi vardı sende gitmişin tatlım... ahmetimle aramız gayet iyi.. ben hastayım zaten kaç gündür acıyor bana kavga çıkarmıyor... gribimde merhamet gösteriyor.bu arada kısmetim çıktı başka birileri ister beni anneme dedim eve gelirlerse ben söylerim benim sevdiğim var diye boşa getirtme

geçmiş olsun cnm...
vayyy kısmetsizim diyodun emme aklinialirimsmile

sağol canım.. kıss kısmetsizim derken ailemin izin vermemesi anlamında diyordum.. yoksa öbür türlü sağdan soldan çıkıyor bişeyler... malum sezonda açıldı düğünler felankaydirigubbakcemile3

sağol canım.. kıss kısmetsizim derken ailemin izin vermemesi anlamında diyordum.. yoksa öbür türlü sağdan soldan çıkıyor bişeyler... malum sezonda açıldı düğünler felankaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:evet yaa sezonun ilk açılışını ben yaptım ikincisi sen sıradaki gelsin:teytey: :teytey: :teytey:

slm kızlarr

biricik yhaa ben geldim yazdım ama sen online gözükmüyordun ne ara online oldun kızz... sen ne zaman nasıl yaptın açılışı anlatt gızzz... meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…