Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ooooo dayı torunu köprüden geçerken deymişsinizguclubacismile ben hala amca oğlu filan sandımohaoldumsmile

yok ya bizde hala dayı teyze çocuğu kardeş gibi olur evlenmek ayıptır yani o gözle bakmıoruz bide çok yakın akraba evliliğ riskli iyi böyleopuyorumnanaktan

[url=http://urla

anladım ne demek istediğinizide bende öyle çeneye yakın olunca boğuluyo gibi oluyorum küççük surat bişe hoş olmuyo bu ii

Son düzenleme:
merhaba kızlar
kristalcim henüz kapalı değilim gelin olmama da çok var ya birazcık çekindim yazmaya:kedi:sempatiksalakcinni

tbsf sen bilirsin yavru ama öle hiç yakışmıyoooklava:boğulsanda öle bağla
ilk kapandığım zman eşarp bağlamayı bilmiyodum senin gibi bi bağlıyodum farketmeden o kadar çok sıkıyomuşumki zor nefes alıyodum:roflol: :roflol: :roflol:şimdi çok rahatım ee kaç sene geçti

diktiğin kaşıklar yaramış heraldeyerimseniben

hahahayyy kızz yok benim daha öncede bi kaşık dikme girişimim oldu annem onada vermedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunda kararlıyım ama evde dikilmedik kaşık bırakmıycamaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…