Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri tesettürlü nişanlığım belki fikir olur..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şık olmuşsunuz bence, mutluluklarrr opuyorumnanaktan

şifon ztn çok pahalı bişey değil sadece fransız danteli biraz tutar.onun dışında benm annm dikti +dikiş ne kadara gelir tam bilemiyorm..

Cok guzel olmussun:nazar: Annenin diktigini okuyunca hepten sasirdim. Elbisenin kollari,yakasi ve bel kismini cok begendim,Simdiden mutluluklar

merhaba nişanlığını çok beğendim bende kına gecem için böyle birşey istiyorum daha doğrusu istediğim model elbisenize çok yakın anneniz bayan terzisimi? mümkünse bende diktirmek isterim

canım yaaa maşallah çok güzel olmuş çok yakışmış..ben nişanımı salonda yapacağım için bu kıyafet biraz sönük kalır ama evde olmuş olsaydı kesinlikle böyle bi şey yaptırırdım.bi de bişey soracam acaba boyun ve kilon kaç.yani aynı kıyafetten ben de yaptırmış olsam güzel olur mu?kıyafeti taşıyabilir miyim?istersen özelden de cvp verebilirsin canımm..

cnm ya çok süper, hatta bayıldımzemuszemusçok zevklisin, gelinliğinide bizlerle paylaş muhakkak.

çok sğln kızlar.gelinliğimi de çok sade tercih ettm.mutlaka paylaşrm .inş. güzel olurrrr:(

canım yaaa maşallah çok güzel olmuş çok yakışmış..ben nişanımı salonda yapacağım için bu kıyafet biraz sönük kalır ama evde olmuş olsaydı kesinlikle böyle bi şey yaptırırdım.bi de bişey soracam acaba boyun ve kilon kaç.yani aynı kıyafetten ben de yaptırmış olsam güzel olur mu?kıyafeti taşıyabilir miyim?istersen özelden de cvp verebilirsin canımm..

cnm benmkide aile arasındaydı çok büyük bişey değildi ztn.1.70 fln boyum çok zayıf değilm ama belim ince olduğu için çok zayf durdum 63 kilo civarndaym.

eee süpermiş benim de boyum 1.70 ve kilom da 60 ile 63 arası değişiyo.benim de bel ince ayrıca ben de tesettürlüyümmm nekadar çok ortak yanımız varmış meğer :hihoyyyt yalnız benim annem terzi değill maalesefff öptüm canım...

çok beğendimmmmmmmmm maşallah ne kadar güzel olmuş, benimde bir dahaki ay olacak nişanım tam benim istediğim gibi bir model paylaştığın için sağol :)

bende begendim canımm canımAllah tamamına erdirsinn ....

Back