Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleritesettürlü nişanlığım belki fikir olur..
çok sade bi nişanlık istedim ve başka bi kıyafetten esinlenerek bu nişanlığı diktirdim ,,fkir olması açısında paylaşmak istiyorum.. yardımcı olursa ne mutlu banakaydirigubbakcemile5
çok teşekkür ederm biraz sade ama içime sindi..moruda çok severim çok belli etmişmiyim:)tesettürlü olnca böyle günlerde biraz zorlanabiliyoruz..zorlanan arkadaşlara bi fikirde benden olsn dedm..güzel yorumlarınıza teşekkürler..
gelinlik fotolarımı paylşaıp böyle güzel yorumlar alırsam ne mutlu bana ,ama hala kafamda tam oturmadı..tesettürlü gelinliklerle pek aram yokta:)yine sade bişey düşünüyorum bakalım ne kadar başarılı olucam:))
çok güzel, çok zevklisin, anneciğininde ellerine sağlık maşallah
ama ayrıntıları paylaşsan ne güzel olur. kumaş nasl bi kumaş belinde nsl bi kumaş var dantel mi? türbanının önünde bi işleme var sanki. bi de başka fotolar da yok mu =)