Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri tesettürlü nişanlığım belki fikir olur..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nurd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nurd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
74
0
86
İstanbul
çok sade bi nişanlık istedim ve başka bi kıyafetten esinlenerek bu nişanlığı diktirdim ,,fkir olması açısında paylaşmak istiyorum.. yardımcı olursa ne mutlu banakaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $2222.JPG
    $2222.JPG
    49,7 KB · Görüntüleme: 160
bayıldım canım
çok güzelmiş
Allah mutlu mesut etsin
belli ki çok zevklisin

çok teşekkür ederm biraz sade ama içime sindi..moruda çok severim çok belli etmişmiyim:)tesettürlü olnca böyle günlerde biraz zorlanabiliyoruz..zorlanan arkadaşlara bi fikirde benden olsn dedm..güzel yorumlarınıza teşekkürler..
gelinlik fotolarımı paylşaıp böyle güzel yorumlar alırsam ne mutlu bana ,ama hala kafamda tam oturmadı..tesettürlü gelinliklerle pek aram yokta:)yine sade bişey düşünüyorum bakalım ne kadar başarılı olucam:))

çok beğendim,çok güzel...allah mıutlu etsin cnm...nerde diktirdiğini söyler misin cnm?

ben de cok begendım baska bir özel günde bile giyebilirsin.
cok yakışmış .. yine guzel gunlerde gıy.

evet belki biraz değişiklik yapıp başka bi özel gündede giyerim..çok sğln güzel yorumlarnz için.

şık ve zarif olmuşsun canım.. etek kısmı kabarık olanlar tercihim benim =) Allah tamamına erdirsin

çok şık ,zarif..

belinde ki ayrıntı çok güzel bir hava katmış..

kollar ,yaka hiçbir kusur yok ..

canım ben çok beğendim..

arkadaşlar annem dikti o yüzden sizin güzel sözlerinizle onure oluyorm..çok teşekkr ederm hepinize...

Gerçekten çok hoş... bayıldım.. Tesettürlü olsaydım böyle bir model ben de diktirirdim emin ol.. Tebrikler. Allah mutlu mesut etsin..

tek kelimeyle bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim tamamina erdirsin ve hersey gönlünce olsun insallah

kolları ve yaka kısmı hoşuma gitti.
birde başında sıradanlığın dışında olmuş sanırım. yan bakmışsın çok anlaşılmıyo ama. hoş

çok güzel, çok zevklisin, anneciğininde ellerine sağlık maşallah
ama ayrıntıları paylaşsan ne güzel olur. kumaş nasl bi kumaş belinde nsl bi kumaş var dantel mi? türbanının önünde bi işleme var sanki. bi de başka fotolar da yok mu =)

Back