tesettürlü gelinlik arıyorum

kardelenlehayat

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
11
0
6
İzmir
arkadaşlar almaya durumumuz olmadığı için tesettürlü gelinlik arıyorum.nete bakındımda fiyatlar hiçde altından kalkabileceğim gibi değil ( kiralamak isteyen olursa aynı şekilde teslim ederim inşaAllah.

İstanbulda mısınız? Benim gelinliğim 36 beden olduğu için size uymaz lakin straples bir gelinlik bulursanız, onun üstüne size şu şekilde ancak astarlı bir ek dikebilirim:

Özellikle sade etekli veya etekte bir miktar dantel olan modellerde üstün ekleme olduğu belli bile olmaz. Size 200-250 masrafı olur...

istanbulda değilim neyazıkki kardeşimizmirdeyim.zaten baktım olmayacak diktiricem herade sonunda.forumda bi arkadaşımızın nikahında giydiği bi elbisesi var çok kibar ve sade olmazsa ondan diktireyim diyorum.böyle bi imkanınız varmı peki.beğenilen bi modeli dikermisiniz?

ne zamana lazim acaba size gelinlik hala ariyor musunuz, ben de bir tesetturlu gelinlik var komple fransiz dantel, cok kabarik degil, tasi boncugu yok, bastan asagi fransiz dantel, hafif kabarik bir model ama cok degil, 2500 civarinda bir para odenmisti 2 yil once, hala ariyorsaniz resim gonderebilirim,

zümrüt moda evi var mersinde.şehir dışına da gelinlik gönderiyorlar.fiyatları çok uygun ve de çok güzel. facebook ta zümrüt gelinlik mersin olarak aratırsan bulabilirsin.umarım yardımcı olmuşumdur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…