- Konu Sahibi kardelenlehayat
arkadaşlar almaya durumumuz olmadığı için tesettürlü gelinlik arıyorum.nete bakındımda fiyatlar hiçde altından kalkabileceğim gibi değil ( kiralamak isteyen olursa aynı şekilde teslim ederim inşaAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gamzesemih kardeşm 38-40 arası olur heralde.izmirde oturyorumkaç beden giyiyorsun ve nerede oturuyorsun canım
serenay kardeşim Allah razı olsun ama açık olan gelinliği kapalıya cevirmek baya zor olurhiç giymedim bi gelinliğim var ama ölçüsü sana uyarmı bide tesettür değil südyen yaka 36 beden
bende izmirdeyim ebulhevl kardeşim.özel mesaj hakkım olsamail adresimi yazayım diycem ama öyle bi şansım yok neyaıkki dahamerhaba, benim geçen ay giydiğim var , kocaelideyim
tesettürlü gelinliğim tacım çiçeğim incecik gösteren korsem ve kına gecesinde giydiğim abiyem
gelinlik özel dikim
kına gecelik satın aldım.askılı idim bolero diktirdim istersen zorla arayıp bulduğum bonesini eşarbını gönderrirm
Eki Görüntüle 714925 Eki Görüntüle 714926 Eki Görüntüle 714927
sahibinden.com devamlı adresim oldu :) ama tesettürlü gelinlikler uçuyo resmenBen de senin gibi gelinlik arayanlardanım ama bulamadım 36 beden bir gelinlik. önerim: sahibniden.com sitesine bakman..