• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesetturlu gelinlik ariyorum (istanbul)

Canim mail gelmis ama ici bos fotograf yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gelinliğimi aldım. Darısı tüm atayanların başına inşallah :)

Gelinliğimi aldım. Darısı tüm atayanların başına inşallah :)

Çok sevindim canım uzun süredir arıyordunuz.Burdan mı aldınız ?fotoğraf yüklerseniz bize de model açısından fikir olur.Tabii ki sakıncası yoksa.sevgilr...

Son düzenleme:
Sahibinden.comdan buldum canim. Beden uyarsa evlendikten sonra isteyene de kiralayabilirim. Gercekten cok kaliteli bi gelinlik. O kadar aradim ince eledim sk dokudum. Bu gelinligi begendim. Fotograflarda oldugundan daha kotu cikmis. Denemeye gittigimde utusuzdu. Ilgilenen olursa daha sonra utulu fotograflarini ekleyebilirim. $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404295214.243657.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404295243.305209.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404295288.449874.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404295311.858180.jpg

Sahibinden.comdan buldum canim. Beden uyarsa evlendikten sonra isteyene de kiralayabilirim. Gercekten cok kaliteli bi gelinlik. O kadar aradim ince eledim sk dokudum. Bu gelinligi begendim. Fotograflarda oldugundan daha kotu cikmis. Denemeye gittigimde utusuzdu. Ilgilenen olursa daha sonra utulu fotograflarini ekleyebilirim. Eki Görüntüle 1175217 Eki Görüntüle 1175218 Eki Görüntüle 1175219 Eki Görüntüle 1175220

Güzelmiş canım o kadar aramana değmiş:)) İnşaAllah herşey gönlünce olur.sevgiler...

Back