Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sevindim canım uzun süredir arıyordunuz.Burdan mı aldınız ?fotoğraf yüklerseniz bize de model açısından fikir olur.Tabii ki sakıncası yoksa.sevgilr...
Sahibinden.comdan buldum canim. Beden uyarsa evlendikten sonra isteyene de kiralayabilirim. Gercekten cok kaliteli bi gelinlik. O kadar aradim ince eledim sk dokudum. Bu gelinligi begendim. Fotograflarda oldugundan daha kotu cikmis. Denemeye gittigimde utusuzdu. Ilgilenen olursa daha sonra utulu fotograflarini ekleyebilirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sahibinden.comdan buldum canim. Beden uyarsa evlendikten sonra isteyene de kiralayabilirim. Gercekten cok kaliteli bi gelinlik. O kadar aradim ince eledim sk dokudum. Bu gelinligi begendim. Fotograflarda oldugundan daha kotu cikmis. Denemeye gittigimde utusuzdu. Ilgilenen olursa daha sonra utulu fotograflarini ekleyebilirim. Eki Görüntüle 1175217
Eki Görüntüle 1175218
Eki Görüntüle 1175219
Eki Görüntüle 1175220
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi