• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesetturlu gelinlik ariyorum (istanbul)

meme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
63
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Tesetturlu gelinligini satmak isteyenler, fotograf ve fiyat eklerse cok mutlu olurum. Gitip denemek istiyorm almadan once, o yuzden istanbul ici olmasi iyi olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar. Tesetturlu gelinligini satmak isteyenler, fotograf ve fiyat eklerse cok mutlu olurum. Gitip denemek istiyorm almadan once, o yuzden istanbul ici olmasi iyi olur.

canım ankaradayim elimde iki adet gelinlik var. mail adresini verirsen fotoğraf atmak isterim. kaç bedensiniz ve boyunuz kaç

Mail attim bekliyorum :)

Canım ben yeni üyelik dolayısıyla mesaj atamıyorum ama yazayım istedim.

Daha önceden forumda ilanını görmüştüm, aysha dergisinde de aynı kızın nişanlığı çıkmıştı, hem gelinliği hem nişanlığı on numara. bence mutlaka onu bul sor... linkini bulursam eklerim...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=664638&highlight=hasret+moda+hediyeli

Canım ben tesettürlü gelinlik alacak olsam bu gelinliği asla kaçırmam, dün senin için forumu tırım tırım aradım buldum:)) bu kızın hem nişanlığına hem de gelinliğine bayılmıştım ben, aysha dergisinde de nişanlığı çıkmıştı.

diğerleri gibi sıradan değil ve çook kaliteli duruyor. diğer tesettürlü gelinliklerin çoğu büzgü büzgü parlak kalitesiz saten kumaş veya heryeri dantel kaplama, bunun şıklığı çok güzel. düşün istersen

rabbim mutlu mesut hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin inş:)) sonucu bize de haber ver...

İlgin için çookk tşkler. İlanın sahibi cevap vermiyor :(

Ben teşekkür ederim canım:)) işleriniz rast gider inş ve umarım satıcı da görür yazdığını:))

Hala ariyorum arkadaslarr

Merhaba bende tesettür gelinlik ve de nişan elbisesi var gelinlik beyaz moda evinde dikildi eğer ilgilenirseniz mail atabilirim resimleri

Mailim: miakavun@gmail.com
Istanbuldayim
Bedenim 36 38. 40 da dusunulebilir.
Her turlu tesetturlu gelinlikle ilgileniyorum :) sormadan mail atabilirsiniz. Bekliyorum :)

merhaba iki ay önce düğümde giydim tamamen kapalı içi astarlı kolları dantelli isterseniz astarı cıkarbilirsiniz. Fransız dantelli a tipi yarım prenses denilebilir ..Etek uçları güpürlü ve eteğindebde güpürler serpiştirilmiş durumda kuyruğu var arkası kat kat iniyor çok zarif bir gelinlik çok beğenerek aldım. Dilerseniz fotoğraflarını atabilirim. Su an uşakta yaşıyorum gelinliğimi afyondan world wella paristen 2.500 tl ye almıştım fiyatta anlaşılabilir. İsteyen açık olarakta kullanabilir gelinliğim tekti aynısından birdaha yok 36 38 beden için uygundur..

Son düzenleme:
Fotograf gorme imkanim var mi?

Back