Gelinbaşı ve Gelin Tacı Tesettürlü gelin başı ve makyaj

Yaşadığınız yerin ortalamasını bilmiyorum ama çok uygun gerçekten 3 gün boyunca makyaj saç ve porselende sanırım yapılacak İstanbul'da bu dediğiniz fiyata sadece 1 gün yanındakilere belki saç falanda içinde olabilir 1-2 kişininne zor bir şehirde yaşıyoruz

:) kuaförün kullandığı makyaj malzemesini bilmiyorum fakat öğrenince yardımcı olursunuz dimi ben çünkü makyaj markalarını pek bilmiyorum :) kullanmadığım için galiba :).

Kardelenmutlu Meral kuaför macin ürünlerini kullanıyormuş sanırım. en iyisi mac galiba.. :)

Merhaba kızlar konu eski ama ben daha 6 ay once bu konulardan yardım alıp denizlideki kuafor secimimi yapmıştım bu yüzden benim gibi taze gelin adaylari icin oneride bulunmak istiyorum. Yorumlarda Meral kuaforun ovuldugunu görüp bi tanidiginda yardimiyla orayı tercih ettim ama ettigim gune lanet olsun bu kuaforde kesinlikle prova anlayisi yok. gelin basi ve porselen makyaj icin gittim musterilerinden bana firsat bir turlu gelmedi 2 de gittiğim halde 5 te sac makyaja baslandi!! Sayelerinde dugunume gec kaliyordum. Sacimi binlerce defa balon topuz istemiyorum dememe rağmen 5 dk icinde yaptığı sacima baktigimda kafamda kocaman bi topuz vardi!!! Elimdeki modelle kafamdakinin alakasi yoktu ve Evet sadece 5 dakikada yapti Sacimi, agladim sinirden ama o kdr gec kalmistim ki yapacak birsey kalmamisti. Berbatlar tek kelimeyle! Mac in ürünlerini kullandiklari icin porselen makyaj istedim daha fazla odedim bunun icin ama tek kat surup inanilmaz kotu bi makyaj yaptilar dugun sonunda makyajdan eser yoktu. Gelinligimi giymeme bile yardimci olmadilar. Sen asagiya in giy sonra giyemezsen bakariz dediler terbiyesizler! Asla kizlar asla denizlide dugun yapacaksaniz bu şahısları tercih etmeyin pisman olursunuz o gunumu mahvettiler beni aglattilar verdigim o kdr parayi asla helal etmiyorum. Umarim orayi dusunenler icin fikir vermisimdir her yere yazicam yeter ki benim gibi uzulenler olmasin bu özel gunlerinde sevgiyle kalin

merhaba. aradan baya uzun bi zaman geçmiş ama benim de bu yaz düğünüm var ve Denizli de iyi bir kuaför arıyorum başörtülü gelin başı yaptırmak için. yardımcı olursanız sevinirim.

canım senin adına çok üzüldüm bende meral kuaföre gittim ama çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…