- 10 Ocak 2009
- 667
- 0
- 36
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.921
ayy şunlara bak tam ısırmalık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yenimoda.com' da ARMANDA şallar 39.90'dan 21.94'e düşmüş
ya ben şal bağlamayı bilmiyorum.aslında kullanabilsem sıcaklarda daha rahat ederim heralde.
kızle bende yeni kapandım yazın çok sıcak en rahat bağlama modeli lütfen
kızle bende yeni kapandım yazın çok sıcak en rahat bağlama modeli lütfen
ceyda kombinlere bayıldım çok güzeller..
aramıza hoşgeldin canım, az önce de dediğim gibi son zamanların trendi şallar özellikle yaz aylarında oldukça rahat kullanılıyor aşağıdaki kombine bir göz at derim
-internetten alıntıdır-
-fotoğrafın büyük hali için üzerine tıklayınız-
Eki Görüntüle 215081
aramıza hoşgeldin canım, az önce de dediğim gibi son zamanların trendi şallar özellikle yaz aylarında oldukça rahat kullanılıyor aşağıdaki kombine bir göz at derim
-internetten alıntıdır-
-fotoğrafın büyük hali için üzerine tıklayınız-
Eki Görüntüle 215081
süperler nasıl bağlıyor ki ben hiç bilmem çok güzel bağlamış
canım teşekkür edrim ama işte bi becere bilsem çok güzel modeller takip ediyorum ara ara sizleri normal eşarf örtsem bile uzun zaman aynı durmuyor açılyor eşim istediği için kapandım ama bu gidişle aççam gine aslında hiç istemiyom ama çok dağınık duruyor yapamıyınca
canım teşekkür edrim ama işte bi becere bilsem çok güzel modeller takip ediyorum ara ara sizleri normal eşarf örtsem bile uzun zaman aynı durmuyor açılyor eşim istediği için kapandım ama bu gidişle aççam gine aslında hiç istemiyom ama çok dağınık duruyor yapamıyınca
şöyle anlatayım canım;
- şalı başına atıyorsun, önünü düzeltmeye çalışma gelişi güzel kalsın zaten özelliği burada bırak free kalsın
- çeneden iğneliyorsun ama serbest iğnele sakın eşarptaki gibi sıkma maksat şal açılmasın
- veeee sağ taraftaki şalı sol omuzundan arkaya atıveriyorsun işte bu kadar
bende begenıyorum bu tarzı ama cok kalın bu sallar..bazen goruyorum da dısarda ozenıyorum ama mardının 40 derece sıcagında ben bununla isilik olurum mazallah:26:ıncelerden de kulak ve boyun falan bellı oluyor..oylede tesettur olmuyo..esarba devam yanı..
ee arkaya attınmı o kayar ben rahat edemem
Merhaba arkadaşım, bahsettiğin kalın şallar kışlık olanlardır keza pashmina tarzı deniliyor. Şimdi yazın kullanmak için de Armanda'yı tavsiye ederim,onu da geçtim ben geçen gün evime yakın bir semt pazarından aldım hem ince -ama iç göstermiyor- hem de çok rahat