Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

-alıntı kombinler-

fotoğrafların üzerine tıklayıp büyük hallerini görebilirsiniz :KK34:
$5796176879_6dcf9ffe73_z.jpg
$5815847717_9f66c3402a_z.jpg
$5827533793_b27fa55f04_z.jpg
$5828083372_2a0012fef2_z.jpg
$5853753614_829754aa10_z.jpg

ya ben şal bağlamayı bilmiyorum.aslında kullanabilsem sıcaklarda daha rahat ederim heralde.

Ben de bilmiyordum daha doğrusu bilmiyorum zannediyordum -ki geçen gün cesaret edip takana kadar :KK1: bu yaz sıcaklarında büyük rahatlık canım inan ben çok rahat ettim :KK12:

kızle bende yeni kapandım yazın çok sıcak en rahat bağlama modeli lütfen

aramıza hoşgeldin canım, az önce de dediğim gibi son zamanların trendi şallar özellikle yaz aylarında oldukça rahat kullanılıyor :KK34: aşağıdaki kombine bir göz at derim :KK71:

-internetten alıntıdır-

-fotoğrafın büyük hali için üzerine tıklayınız-

$Ekran Alıntısı.jpg

aramıza hoşgeldin canım, az önce de dediğim gibi son zamanların trendi şallar özellikle yaz aylarında oldukça rahat kullanılıyor :KK34: aşağıdaki kombine bir göz at derim :KK71:

-internetten alıntıdır-

Eki Görüntüle 215081

süperler nasıl bağlıyor ki ben hiç bilmem çok güzel bağlamış

-internetten alıntıdır-

Eki Görüntüle 215081

canım teşekkür edrim ama işte bi becere bilsem çok güzel modeller takip ediyorum ara ara sizleri normal eşarf örtsem bile uzun zaman aynı durmuyor açılyor eşim istediği için kapandım ama bu gidişle aççam gine aslında hiç istemiyom ama çok dağınık duruyor yapamıyınca

süperler nasıl bağlıyor ki ben hiç bilmem çok güzel bağlamış

şöyle anlatayım canım;

- şalı başına atıyorsun, önünü düzeltmeye çalışma gelişi güzel kalsın zaten özelliği burada bırak free kalsın :KK1:

- çeneden iğneliyorsun ama serbest iğnele sakın eşarptaki gibi sıkma maksat şal açılmasın:KK34:

- veeee sağ taraftaki şalı sol omuzundan arkaya atıveriyorsun işte bu kadar :KK52: :KK19:

bende begenıyorum bu tarzı ama cok kalın bu sallar..bazen goruyorum da dısarda ozenıyorum ama mardının 40 derece sıcagında ben bununla isilik olurum mazallah:26:ıncelerden de kulak ve boyun falan bellı oluyor..oylede tesettur olmuyo..esarba devam yanı..:KK24:

canım teşekkür edrim ama işte bi becere bilsem çok güzel modeller takip ediyorum ara ara sizleri normal eşarf örtsem bile uzun zaman aynı durmuyor açılyor eşim istediği için kapandım ama bu gidişle aççam gine aslında hiç istemiyom ama çok dağınık duruyor yapamıyınca

canım inan bana ilk kapandığında herkes seninle aynı şeyleri hissediyor emin ol buna. Ben ilk kapandığımda boneyi öyle sıkıyordum ki, akşam eve gelip başımı açınca ağrıdan ölüyordum. Demek istediğim, dua et ve Rabbimden yardım iste.. kısa zaman sonra atlatacak ve kendini daha iyi hissedeceksin :KK71: evde aynanın karşısına geç,alıştırmalar yap. şalı bağlamayı dene bak eminim yaparsın ben kaç senedir tesettürlüyüm inan ben de daha geçen gün denedim şal bağlamayı. hatta buraya da ekledim fotoğrafımı sen istersen olur haydi bakalım eller çalışsın :KK60::KK64:

canım tabi kendin isteyerek kapanmadığın için eminim sana çok büyük yük gibi geliyordur..istemeden yaptığın için beğenmiyo olabilirsin..benim kapanmamdada eşimin çok büyük etkisi oldu ama Allahın sevdiği kuluymuşum ki bana böyle bir eş nasip etmiş diyorum.zamanla ve okuyup araştırdıkça sende örtünü seversin inş.. Allah yardımcın olsun..

şöyle anlatayım canım;

- şalı başına atıyorsun, önünü düzeltmeye çalışma gelişi güzel kalsın zaten özelliği burada bırak free kalsın :KK1:

- çeneden iğneliyorsun ama serbest iğnele sakın eşarptaki gibi sıkma maksat şal açılmasın:KK34:

- veeee sağ taraftaki şalı sol omuzundan arkaya atıveriyorsun işte bu kadar :KK52: :KK19:

ee arkaya attınmı o kayar ben rahat edemem :KK1:

bende begenıyorum bu tarzı ama cok kalın bu sallar..bazen goruyorum da dısarda ozenıyorum ama mardının 40 derece sıcagında ben bununla isilik olurum mazallah:26:ıncelerden de kulak ve boyun falan bellı oluyor..oylede tesettur olmuyo..esarba devam yanı..:KK24:

Merhaba arkadaşım, bahsettiğin kalın şallar kışlık olanlardır keza pashmina tarzı deniliyor. Şimdi yazın kullanmak için de Armanda'yı tavsiye ederim,onu da geçtim ben geçen gün evime yakın bir semt pazarından aldım hem ince -ama iç göstermiyor- hem de çok rahat :KK34:

Merhaba arkadaşım, bahsettiğin kalın şallar kışlık olanlardır keza pashmina tarzı deniliyor. Şimdi yazın kullanmak için de Armanda'yı tavsiye ederim,onu da geçtim ben geçen gün evime yakın bir semt pazarından aldım hem ince -ama iç göstermiyor- hem de çok rahat :KK34:

netten arastırayım bende 10 senedır tesetturluyum elhamdulıllah..bunlardan edınmek ıstıyorum saol arkadasım..bu arada uzaktan uzaktan takıpcınızım haberınız olsun ..resımler harıka bılhassa...:KK76:

X