- 26 Haziran 2009
- 4.648
- 11
- 33
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.941
Emin ol kaymıyor ama şunu diyeyim; eğer rahat hissedemiyorsan bir broş taakrsın yan tarafa kızlar her şekilde çare var bunu unutmayın
sağol canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol kaymıyor ama şunu diyeyim; eğer rahat hissedemiyorsan bir broş taakrsın yan tarafa kızlar her şekilde çare var bunu unutmayın
canım inan bana ilk kapandığında herkes seninle aynı şeyleri hissediyor emin ol buna. Ben ilk kapandığımda boneyi öyle sıkıyordum ki, akşam eve gelip başımı açınca ağrıdan ölüyordum. Demek istediğim, dua et ve Rabbimden yardım iste.. kısa zaman sonra atlatacak ve kendini daha iyi hissedeceksin evde aynanın karşısına geç,alıştırmalar yap. şalı bağlamayı dene bak eminim yaparsın ben kaç senedir tesettürlüyüm inan ben de daha geçen gün denedim şal bağlamayı. hatta buraya da ekledim fotoğrafımı sen istersen olur haydi bakalım eller çalışsın
şöyle anlatayım canım;
- şalı başına atıyorsun, önünü düzeltmeye çalışma gelişi güzel kalsın zaten özelliği burada bırak free kalsın
- çeneden iğneliyorsun ama serbest iğnele sakın eşarptaki gibi sıkma maksat şal açılmasın
- veeee sağ taraftaki şalı sol omuzundan arkaya atıveriyorsun işte bu kadar
netten arastırayım bende 10 senedır tesetturluyum elhamdulıllah..bunlardan edınmek ıstıyorum saol arkadasım..bu arada uzaktan uzaktan takıpcınızım haberınız olsun ..resımler harıka bılhassa...
sağol canım ya
canım çok tekkür edrim desteğin için deniycem inşallah bu kez başarırım
canım tabi kendin isteyerek kapanmadığın için eminim sana çok büyük yük gibi geliyordur..istemeden yaptığın için beğenmiyo olabilirsin..benim kapanmamdada eşimin çok büyük etkisi oldu ama Allahın sevdiği kuluymuşum ki bana böyle bir eş nasip etmiş diyorum.zamanla ve okuyup araştırdıkça sende örtünü seversin inş.. Allah yardımcın olsun..
bende bir daha deneyeceğim şal bağlamayı ama bunun için önce şal almam lazım çünkü hiç şalım yokkkkk..
birkaç kere kardeşimin şallarıyla denemiştim ama olmamıştı hadi bakalım bir daha denemekten zarar çıkmaz..
eşim beni kesinlikle zorlamadı benden rica etti bende onu çok sevdiğim için kabul ettim evet bazen sıkılıyorum ama eşim beni öyle görüncede çok mutlu oluyor
Eşinin mutlu olması elbette seni çok memnun ediyordur canım ama unutma herzaman önce kendi içine sinmesi ve Allah rızası için yaptığının bilinci ve huzuru.. Kısacası; önce senin mutlu hissetmen önemli
çok şükür rabbim inancım tam ama eşarfla inancın ne alakası var be güzelim demekki gine içimde bi inanç varki tesettüre girdim
anam sallar guzelmısde ben senın gecen paylasdın salardan arıorum ındırımlısınden
Evet ismim ceyda, 86 doğumluyum yani 25 yaşımdayın