Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

slm kızlar ne zamandır takip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmamıştı.. hepiniz çok güzelsiniz maşallah... rabbim daim etsin.. ona layık insan olalımm.. bakalım benimde makinem gelirse çeker koyarım fotoları şimdilik sizleri izliyorumm...

mrblaarr bende aranıza katılayımmmm
22 yaşındayım
2.5 yıldır kapalıyım.
1.5 yıldırda evliyim. 3.5 aylıkta bebeğim var:)
kendimi tanıtayım dedm

22 yaşındayım
2.5 yıldır kapalıyım.
kendimi tanıtayım dedm

mrb canım hoşgeldin..ne güzel genç yaşta anne olmuşşun Allah banada tez zamanda nasip eder inş..

slm kızlar ne zamandır takip ediyorum sizi ama yazmaya fırsatım olmamıştı.. hepiniz çok güzelsiniz maşallah... rabbim daim etsin.. ona layık insan olalımm.. bakalım benimde makinem gelirse çeker koyarım fotoları şimdilik sizleri izliyorumm...

as canım..bende genelde takip edenlerdenim. herkes güzel kapanmış ama ben daha çok cyd yı takip ediyorım. tarzı bana hitap ediyor..seninde resimlerini bekliyoruz..

hafta sonu ya o yuzdendır canım :KK70: herkezın esı evde maglum
evet ya hafta sonu olduğunu unutmuşum bizim için hafta içi hafta sonu farketmediği için heralde.hep iş hep iş.:))))))))))

iyi o zaman herkes bugün eşleriyle gezmeye gitse.güzel ciciler giyse fotoğaf çekinse ohhhh ne güzel olur..

Eki Görüntüle 214950 Eki Görüntüle 214950

kızlar aslında yüzümü kapatmak istedim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum..

bu arada ben de 1 senedir 3 aydır kapalıyım bu fotoğrafta kapalılığım 3. ayında çekinmiştim..

bu arada evlenirken aslında açıktım ama sadece eşim çok istediği için tesettürlü gelinlik giymiştim..

Öncelikle aramıza hoşgeldin ESEV, çok zarif bir bayansın maaşallah bunu söylemeden geçemeyeceğim. Başörtü çok yakışmış, bu fotoğrafta henüz yeni kapalı olmana rağmen hiç de acemi gibi gelmedi bana :KK34:

BEn seni davet etmiştin az önce ama meğer çoktan farketmişsin topiği :KK60: Hoşgeldin kelebeğim :KK70:
22 yaşındayım
2.5 yıldır kapalıyım.
kendimi tanıtayım dedm

Maaşallah topiğimiz çoğalıyor :KK64::KK64: Genç yaşta evlenmiş, anne olmuşsun ne güzel :KK16: Fotocuklar bekliyoruzz :KK76::KK76:
as canım..bende genelde takip edenlerdenim. herkes güzel kapanmış ama ben daha çok cyd yı takip ediyorım. tarzı bana hitap ediyor..seninde resimlerini bekliyoruz..
:KK69::KK69::KK69:

Hava çok sıcak, temizlik yapıyorum ve bittim artıkk :84::84::84: yerleri de sileyim sonra kendime soğuk limonata ısmarlayacağım :86:

Kızçeler, azcık nostalji yapayım; aşağıdaki fotoğraf 30 Mayıs 2008'de çekildi yani kına gecemin olduğu gün :KK1: anneciğim ve ben :KK69: :KK16: Fotoğrafın üzerine tıklayıp büyük halini görebilirsiniz :79:

$053008191655.jpg

Kızçeler, azcık nostalji yapayım; aşağıdaki fotoğraf 30 Mayıs 2008'de çekildi yani kına gecemin olduğu gün :KK1: anneciğim ve ben :KK69: :KK16: Fotoğrafın üzerine tıklayıp büyük halini görebilirsiniz :79:

canım maşallah çok güzelsin, annende çok gençmiş wallahi maşallah :nazar: kaç yaşında evlendin şuan kaç yaşındasın ve annen kaç yaşında? merakımı mazur gör :)

canım maşallah çok güzelsin, annende çok gençmiş wallahi maşallah :nazar: kaç yaşında evlendin şuan kaç yaşındasın ve annen kaç yaşında? merakımı mazur gör :)

Çook teşekkür ederim arkadaşım, sağolasın :KK71: hemen yanıtlayayım :KK1: 22 yaşımda evlendim, şuan 25 yaşımdayım. Ailenin ilk çocuğuyum ve benim annem genç yaşta almış beni kucağına aramızda fazla yaş farkı yok bu yüzden. Annem 44 yaşında canım:KK34:

X