Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$Fotoğraf3909_001.jpg

bu da profilden bi resim...burdaki eşarbım tam yazlık çok serin tutuyor...her rengini almaya çalışıyorum :kk77:

arkadaşlar markofoni de pierre cardin eşarplar 30 tl bi bakın isterseniz modelleri de çok harika.....

ya ben ceydanın yayınaldıgı sallara asık oldum :KK70: emın onunde bulabılermım acep :KK70: yaz geldı havalar sıcak ınce sal arayısındayım bıraz kalın bendekı sallar :KK70:

arkadaşlar markofoniye giremiyorum ben yaa güvenlik sertifikası fan dio sebebini bilen var mı

ay anlatmasam patlıcam :KK70: bı hatun gecdı kapalı o nasıl kafa baglamak cozemedım ıcıne saten duz dore rengı bı basortu baglamsı ustunede leopar desenlı bı sal oha cus dedım :KK70: ya bunalmıormu guzel yapıcam dıye kendını ıyıce batırmsı gulunc olmus tuzede bı allak surmusku cabası allıgın hepsınımı surdun be mubarek yanaklar oldugu gıbı pembe allık

Onlardan bende arıyorum akerde var ipekçilerdede var ama oralarda pahalıdır uygun bulsam alıcam:86:

aynen canım bende uygun bakıorum cunku alıcam bı kac renk basta narcıcegı ıstıorum:KK70: ama buyuk ıhtımal emın onunde vardır ben sallarımı ordan almısdım bayag cesıt var hemde 10 15 tl arasında uygun

X