Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

$P1140087.jpg $P1140078.jpg $P1140076.jpg
kızlar bunlarda benden.....................:26::KK17:
kızlar mor tuniği yeni diktirdim sizce eşarp uymuş mu?
diğerinide yeni aldım onunkide uymuş mu?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 214330 Eki Görüntüle 214331 Eki Görüntüle 214332
kızlar bunlarda benden.....................:26::KK17:
kızlar mor tuniği yeni diktirdim sizce eşarp uymuş mu?
diğerinide yeni aldım onunkide uymuş mu?

canim uymasina uymus ama ,ben bölye üstten desenli birseyler giydigim zaman basörtünün tek rekn olmasina dikklat ediyorum ,cünkü bana göre ikiside cicekli filan olunca cok karisik duruyo,bu benim fikrim tabi,

mesela ikinci kombiinde düz renk tunige desenli basörtü güzel olmus,benim zevkim böyle,ama sen yakistiriyosan renkler uyumlu

canim uymasina uymus ama ,ben bölye üstten desenli birseyler giydigim zaman basörtünün tek rekn olmasina dikklat ediyorum ,cünkü bana göre ikiside cicekli filan olunca cok karisik duruyo,bu benim fikrim tabi,

mesela ikinci kombiinde düz renk tunige desenli basörtü güzel olmus,benim zevkim böyle,ama sen yakistiriyosan renkler uyumlu

canım aslında bende öyle yapıyorum....:KK31:
moru diyorsun sanırım....onu bugün terziden aldım.evde uyan eşarplarından denedim ...ama karar vermedim...içindeki açık mordan tek renk almayı düşündüm...ama karar veremedim....:26:

canım aslında bende öyle yapıyorum....:KK31:
moru diyorsun sanırım....onu bugün terziden aldım.evde uyan eşarplarından denedim ...ama karar vermedim...içindeki açık mordan tek renk almayı düşündüm...ama karar veremedim....:26:

cnaim öylede olur ama tek renk siyah basörtün varsa öylede olur,altindaki siah pantolon sanirsam

evet siyah pantolon............
evet var ....:KK31:.ama olur mu acaba?:26:
denemek lazım........:97:

valla canim zevk meselesi ama ben genelde äöyle kullaniyorum,üst tarafdan giydigim seye degilde alttan giydigim seye göre ayarliyorum basörtümü genelde,iki renk üst üste boguyo gibi geliyo bana,her zaman denk düsüremiyom ama öyle ayarlamaya calisiyom genelde :) ama dedigim gibi zevk meselesi :)

X